Depend // Spa og pleje.

Depend // Bohemian Chic

Bohemian Chic fra Depend Cosmetic, burde være i butikkerne lige omkring nu -nemlig uge 38-40. Det er en omgang limited edition, så det er altså nu, hvis du gerne vil have fingrene i dem. De er nemme at arbejde med alle sammen, og dækker super godt. Nogle af dem allerede i det første lag, omend de selvfølgelig har fået 2 lag på billederne. De har alle det fine shimmer i sig, men samtidig er de fuldt dækkende, som du kan se på det runde symbol øverst til venstre på flasken. Farverne er alle hentet hjem fra naturen, og vil passe til de fleste outfit her henover efteråret og vinteren. Du kan se flere billeder på Depend’s egen side lige her. Og lakkerne er at finde i de større Matas butikker – eller Matas.dk til 30 kr.

De er også en del af det nye O2 system, der tillader neglen 30 % mere ilt igennem lakken. Derudover er de også 5-free.PicMonkey Collage

Free Spirit – 4077.

Smuk lilla lak, der har en flot friskhed over sig.1Boho Style – 4078.

Sort/sølv shimmer, der er rigtig flot og passer godt ind her i efteråret. Boho Style 2Flower Child – 4079

Mørkerød-lilla-ish. Altså en mørkerød, med hint af lilla. 1Earth Goddess – 4080

Stålgrå – sort sølv. Super smuk og passer til alt.1Hippie In Love – 4081

Den er sølv med et pink skær og hologlimmer. Og jeg beklager den har en anden baggrund 😉 Men mon ikke I kan se bort fra det ? Ny. Woodstock Memories – 4082.

Denne her lak er kobberfarvet, og rigtig lækker. 1

 

Lakkerne er alle modtaget til anmeldelse/test, men du får altid min helt ærlige mening.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend // Spa og pleje.