Fælles Fredag // Skov og natur

A-England // Swatches

Der findes simpelthen så mange smukke og lækre lakker fra A-England, at jeg bliver helt forpustet :p Men jeg har nu købt 3 stks. (mere) som jeg vil vise Jer her.

De er alle købt hos Luxbeauty.dksom har et meget bredt udvalg af lakker, og altså også fra A-England.

Her er det først Jane Morris. Smuk helt mørkegrå holo-lak, der faktisk dækker i et enkelt lag. Ringefingeren her, har kun 1 lag, hvorimod de andre har 2 – og jeg kan ikk se forskel… Kan du ? Der er topcoat på disse billeder. 123Og her Captive Goddess, der er en blå holografisk lak, med et hint af grønt, og  med en smule duochrome effekt oveni. Duochrome er normalt ikke lige min kop te, men i denne her, synes jeg faktisk ikke rigtigt det gør noget. 2 lag og topcoat. 1 med logo2 med logoBriar Rose Smuk mørkerød hololak, der chancerer over i nnoget gylden, kobber-ish. Her har den fået 2 lag og topcoat. 1 med navn3 med navnDe er så fine disse holografiske lakker fra A-England. Jeg har også et par nailart med dem, som I får at se meget snart. Her var ihvertfald lige de første swatches. Er der nogle af dem du skal have hjem ? 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Skov og natur