Fælles Fredag // Dobbelt stamping.

Venindebog // Bloggertræf

OKaaaaayyy.. Sidst i oktober skal jeg til Odense og møde nogle og 20 andre bloggere ! Jeps! Det bliver lidt vildt, men jeg glæder mig rigtig meget.

For at vi kan lære hinanden bedre at kende, har vi skrevet lidt i en “venindebog”. Så her svarer jeg på en række spørgsmål, som vi er mange der har smidt på bloggen. Håber I har lyst til at læse med. Er der spørgsmål, fyrer I bare løs. Here goes.

str. 765

(Selfie) ^^ Vær så god.

Navn: Christina Rand Kristensen

Alder: 39

Bopæl: Horsens

Ehverv: Kontorassistent. Kvindeafdelingen, Horsens Sygehus

 

Hvor længe har du blogget? Det har jeg Siden april ’13

 

Hvorfor blogger du? Fordi jeg elsker at skrive, og dele mine tanker. At det blev en blog ? Ja, det var fordi jeg havde en masse neglelakker jeg gerne ville vise, og ikke rigtigt vidste hvordan, så det var en god måde at starte på. Jeg blogger for min egen skyld, det er mit fristed. Min yoga.

 

Hvad kan du bedst li ved at blogge? Jeg slapper af, når jeg blogger, og synes det er skønt. Det bedste er, at få de rigtige ord ned på skrift, at det lige “funker” for mig. Og så elsker jeg, når jeg kan se at andre læser med.

 

Har du en yndlingsblogger? Jeg har et par stykker. Spin the Beauty, Blog about Mia, Malsen, Ib by Heart, Pudderdåserne, er nogle af dem der inspirerer mig rigtig meget. Derudover følger jeg en hel del neglebloggere, hvor det er skønt at se deres neglekreationer. Sig endelig til, hvis du vil inspireres til at følge nye neglebloggere – der har jeg lidt på lager jeg kan dele ud af 😉

 

Beskriv dig selv som blogger med 3 ord? 

Inspirerende (håber jeg)

Passioneret

Grundig (Og ikke god til korte indlæg 😉 )

 

Vis 1-3 indlæg som bedst beskriver hvem du er?

Mine “bag facaden” indlæg, siger en hel del om mig. Her er det ene. http://krummeskrummelurer.dk/2014/12/08/mig-bag-facaden-del-5/

At blogge om negle, er jo ?!? Bare mig 🙂 Så her er et af dem. http://krummeskrummelurer.dk/2015/09/23/color-club-luxbeauty-dk/

Og mine højt elskede sko. Jeg er en Lola Ramona pige. Helt ind i hjertet.  http://krummeskrummelurer.dk/?s=lola+ramona

 

Et par sjove eller skæve facts om dig?

Jeg begyndte at ryge som 29 årig, og røg i 7 år !

Jeg har for lavt stofskifte, og er derfor helt utrolig træt..

Jeg elsker at neglenørde fredag og lørdag aften.

Jeg er meget kreativ, og laver selv smykker, og laver billede med enten servietter, eller alm. maling.

Jeg elsker at have anderledes tøj på, men hader opmærksomheden. Jeg går helst i et med væggene..

 

Hvordan fanger andre bloggere din opmærksomhed? Med fede billeder, af negle eller beauty relaterede ting. Det behøver ikke være taget med prof.kamera, men jeg kan godt lide lidt kreative billeder.

 

Hvilke sociale medier bruger du mest ? Helt klart Facebook. Men også instagram har vundet mit hjerte.

 

Hvad glæder du dig mest til ved Bloggertræffet? At møde nogle nye og skønne bloggere, der måske kan give lidt inspiration til fremtidige blogindlæg.

 

Hvis du var arrangør til et Bloggertræf, hvad skulle vi så lave? Hmm.. Den var svær, jeg er ikke så kreativ på den konto 😉 Der er en grund til, at jeg ikke arrangerer sådan noget 😉

 

Er der andet vi skal vide om dig? Jeg bliver (desværre) meget hurtigt træt, men håber jeg kan være med hele dagen. Jeg er meget genert, og vil som regel ikke være den der starter en samtale op, når jeg er sammen med nye mennesker første gang.

1 kommentar

  • Hyggeligt indlæg og dejligt at lære dig lidt bedre at kende.. 😀

    Kunne du ha lyst til at være med i vores blogger knæk cancer indsamling. 😉

    Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Dobbelt stamping.