Fælles Fredag // Tekstur Gradient

Rimmel London // Love Glitter

1PicMonkey Collage 2

Beklager de ikke er i den rigtige rækkefølge 😉


NYHED


3 glimmerlakker fra Rimmel London. De er alle 3 i en klar base med glimmerstykker – både små og store stykker. Jeg synes, de egner sig bedst over en mørk lak, men man kan altså også bruge dem alene, som jeg har gjort på de næste billeder, for at vise Jer glimmeret. Man kan sagtens lægge flere lag – her er kun et enkelt, og jeg har ikke brugt topcoat. Du kan finde dem i Matas og på Matas.dk. Hvis du trykker på lakkens navn, kommer du direkte til lakken på Matas.dk. De koster 49,95,- Der er en 4. Love Glitter lak nyhed også – Find den her.

A Crush On You. Er blå og grønne glimmerstykker blandet sammen. Det er en rigtig god sammensætning synes jeg. De klæder hinanden.
1 A crush on youAll Glittered Up. Multifarvet glimmer. Rød, blå, hvid og sølv, i flere forskellige størrelser.1 All Glittered UpQueen Of Bling. Super fine guldstykker.2 QueenHer viser jeg lakkerne over en sort lak (Mavala – Black Oyster). Jeg beklager at de er slørede, men det var SÅ svært at fange glimmeret så tæt på, uden at det blev sløret.. Håber I kan få en fornemmelse alligevel. Skal jeg vælge en favorit blandt de 3 – må det blive A Crush On You.PicMonkey Collage 1Lakkerne er modtaget til test/anmeldelse. Det er altid min uforbeholdne mening du læser. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Tekstur Gradient