SKØNHED & MAKEUP

Yves Rocher // Øjenblyanter // Eyelinere

29. oktober 2015

Yves Rocher har netop lanceret 15 nye lækre eyelinere i super smukke, neutrale, efterårs, sommer, pang og ja.. skønne farver til enhver lejlighed. Du kan finde alle deres øjenblyanter lige her. Dem jeg viser her koster 79 kr.

De er super godt pigmenteret, og du fjerner dem ikke bare liiige med vand. Da jeg havde swatchet dem på armen, måtte jeg gnubbe godt med øjenmakeupfjerner, og de bliver siddende på øjnene hele dagen. Selv til en spinningtime holdt den mørkegrønne ! Desværre tog jeg ikke et billede, det beklager jeg..

Dog vil jeg sige, at jeg – med fedtede øjenlåg – kan have en tendens til at få dem til at smitte af på selve øjenlåget. Men det er ikke noget vildt, og hvis man har øjenskygge på, tror jeg ikke man vil kunne se det. 1 2 3 4

Hvis du undrer dig over, at de på billedet ikke er helt lige lange, er det fordi der med den lyse gyldne farve skete et lille uheld :p Den knækkede af, mens jeg var ved at fjerne folien… Fordi jeg er en klodsmajor. Men jeg kan så fortælle, at de er nemme at spidse 🙂 Og virker ligeså fint bagefter.

Jeg kan godt lide, at der i kollektionen, både er med shimmer i, og også matte farver. Jeg er inde i en mat periode mht. make-up, så dem kommer jeg til at bruge en del, tror jeg.

Her har jeg leget med den mintgrønne – og jeg har ikke en masse make-up på, så det vil jo give et helt andet look, som jeg vil prøve en anden dag.

Er der nogle af dem du gerne vil se nærmere på ? Så sig endelig til, jeg laver gerne et look 🙂

1 2 3 4

😀

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar