Goodiebox // Oktober 2015

Bloggertræf.dk // Meet-up

2 - TIGER

Jeg er simpelthen SÅ træt. Så træt, at selv min træthed er træt 😉 Men det er en skøn træthed, fordi jeg ved, at jeg udfordrede mig selv igen. Og det er dejligt synes jeg. I går var jeg nemlig til det her skønne bloggertræf, som jeg har fortalt Jer lidt om.

Vi var 18 der dukkede op, og spiste en lækker frokost på Jensens Bøfhus i Odense. Da vi var så mange, kunne vi desværre ikke sidde ved et enkelt bord, men ved 2. Så det gør selvfølgelig at det er en begrænset flok du får talt mest med. Jeg hyggede mig rigtig meget og lærte et par nye piger (og blogge) at kende, samtidig med at jeg fik tale med skønne Daniella fra Nailsallover.dk igen. Og bagefter fik jeg også talt med Maria fra Laktossen.

1

Efter vi havde spist, fik vi taget et fællesbillede lige ude foran Jensens, så vi har et skønt minde, om alle dem der var med. (Jeg står lidt til højre for midten.). Jeg fik ikke selv taget billeder mens vi var i Odense, så det er altså kun sponsorgaverne, jeg kan vise frem.

Så fik vi udleveret de skønneste goodiebags. De var så propfyldte, at det var umuligt, at se alt indholdet, uden at man skulle vende bunden i vejret. Så det måtte altså vente, til jeg var hjemme.

Så gik turen i butikker. Og 18 tøser i Magasin?!? :O Det kan næsten kun ende galt, ikk’ ? Ihvertfald blev vi væk – eller det er ikke helt rigtigt 😉 For som vi sagde, vi var jo ikke væk – vi vidste godt hvor vi var – det var DE ANDRE der var væk 😉 haha. Men så fik vi skrevet lidt i gruppen, og de stod så fint og ventede på os lige ude foran Magasin 🙂

Arnbold Busk, Matas, Normal, Tiger – ja, der var mange butikker, og det var simpelthen så hyggelig en dag.

I de næste par uger, vil jeg efterhånden vise alt hvad der var i goodiebag’en – men I må lige have lidt tålmodighed 😉 Her får I lige et hurtig samlet billede – og så kommer de i “eget indlæg” Men 15 sponsorer har valgt at gå ind i dette projekt. Det er simpelthen smukt. Se lige en liste….

Magasin

Beauty Supply

Lovebooks

LuxPlus

Babadut.dk

Hyggecandles.Dk

By-K

Tiger

Toesoks

Depend Cosmetic

Fischer Pure Nature

Odense Marcipan

Wallstickerland

MaxFactor

Medex.

3 5 4

Vil også gerne sige tak til alle pigerne der var med i går. Jeg hyggede mig rigtig meget. Og stor tak til Jeanette fra Jea’s blanke tanker, og Anne-Mette fra GiZ-blog.dk., der virkelig har brugt lang tid, og lagt mange kræfter i dette projekt.

Stay tuned for masser af indlæg 🙂

4 kommentarer

 • Dejligt indlæg og mange tak for rosen 😉 I deltagere gjorde det det hele værd. Og hvor var det dog hyggeligt at møde dig. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alle jeres dejlige indlæg viser bare at det var arbejdet værd..

  Det var en skøn dag og super hyggeligt at møde dig.

  Jeg er godt nok også bare brugt, men mon ikke vi klare den med en god nats søvn.

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • krummeskrummelurer

   Ja, en skøn omgang søvn, kan klare en hel del 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // Oktober 2015