Fælles Fredag // Nailart - Halloween

Goodiebox // Oktober 2015

From me to me, er overskriften på månedens box, hvor Goodiebox er gået sammen med Magasin for at forkæle os. I stor stil. Vi skal nemlig huske at forkæle os selv, og ikke kun familien, venner og veninder. Det er vigtigt at huske sig selv i hverdagen. At gøre lidt godt for sig selv.

Og må jeg lige sige… Sikke en omgang. Hold da op. Jeg er vildt imponeret. So – here goes.

1 2

Magasin Skønhedsserie – eye gel 15 ml. Vejl. udsalgspris 79,95. Køb den her. 

Jeg er ikke for god til at huske på det der med creme i ansigtet. Det meste falder jo af, fordi jeg sveder så meget… Men øjengel – dét burde jeg bruge – og ihvertfald inden sengetid, ville det være perfekt. Den indeholder Kreatin og agurkeekstrakt, der genopbygger og tilfører fugt under, og omkring øjnene. Den har en rullebold, der gør gelen nem at påføre, og så køler den også samtidig. Den er god til trætte og hævede øjne. Og så kunne det jo være, jeg kunne finde ud af at bruge den om morgenen også 😉 Den er super behagelig at bruge, og har ikke nogen voldsom duft. En smule parfumeret, men ikke noget særligt. Lækker fugt.

Magasin Skønhedsserie – All in One Cleansing Wipes. Vejl. udsalgspris 39,95 – køb dem her.

De er altid gode at have i tasken, og jeg har selv fået til vane, at have en pakke i min træningstaske… Det hænder, at jeg skal købe et par småting på vej hjem fra træning, og der er altså ikke noget værre, end hvis man så har pandaøjne :::::oooo – Ja, jeg ved godt, at det i det hele taget er lidt mærkeligt… Men jeg kan jo ikke købe mælk INDEN jeg træner… Så må jeg afsted – svedig og med vådt hår – men altså ikke med pandaøjne.. Det er et 3i1 produkt, der virker både som rensemælk, skin tonic og øjenmakeup fjerner. Indeholder plejende ekstrakter fra kamille og aloe vera.

L’occitane Verbena Shower Gel. Vejl. udsalgspris 125,- for 250 ml. prøve på 30 ml. Køb den her. Luxus shampoo, hvis du spør’ mig. Jeg vil ikke give 125 kr. for shampoo – jeg mener… den skal jo bare på kroppen, og så vaskes af igen… Men den dufter rigtig skønt, og jeg glæder mig til at tage den med i bad. Og så skal jeg selvfølgelig nok opdatere – om den er pengene værd. Har du erfaring med det ? Så sig endelig til. Den indehoder økologisk provencalsk jernurteekstrakt og æteriske olier. Det vil sige, at der breder sig skøn, skøn duft af citrus, når du bruger den i badet. Den skulle efterlade huden, ren, blød og velduftende. Spændt på, om den også føles luksuriøs, i forhold til prisen.

Balance Me Restore and Replenish Face Creme. Vejl. udsalgspris 450,- for 50 ml.

Her er 15 ml – køb den her.   Igen – det med cremen der langsomt smelter af mit ansigt… Denne Balance Me Restore and Replenisch face creme, er en ret hypet dame blandt beauty editors verden over. Den indehoder bl.a. hyaloronsyre, peptider og essentielle omegasyrer, der booster hudens fugtighed og styrker evnen til at reparere og genopbygge sig selv. Det lyder jo super lækkert – og jeg tror jeg vil give det et forsøg inden sengetid i første omgang. Jeg har en ret fedtet T-zone – og har længe været “bange” for at komme for meget på – men har så hørt, at man kan fjerne den fedtede zone, ved at komme mere fugt på – på mig lyder det lidt underligt, men jeg tror den er god nok ! Så det skal jeg lige forsøge mig med. Der står den er 99 % naturlig, og det gjorde mig en smule nervøs, og jeg tænkte straks, at den så ville “lugte” – men den dufter en smule af citrus, og er slet ikke noget jeg er nervøs for, at jeg ikke kan bruge.

Real Techniques Expert Face Brush. Vejl. udsalgspris 129 kr. Køb den her.

For nyligt, købte jeg mit første sæt af børster fra Real Techniques, og jeg blev med det samme forelsket. Jeg har også et par stykker på ønskelisten, (bl.a. nogle til øjenskygge), så jeg var enormt glad, da jeg så der var én med i denne måneds box. Og det er ikke en jeg har i forvejen 😉 Selvom man selvfølgelig altid kan bruge flere af den samme alligevel 🙂 De er også helt enormt hypede, disse børster, men det er med god grund ihvertfald. Denne kan bruges til både cremeprodukter og pudder produkter. Der nævnes blandt andet foundation, pudder og rouge. Jeg vil bruge min til en smule contouring på kindbenene – det synes jeg den er god til. Expert Face Brush’en har, som mange af de andre pensler, en flad ende så den kan stå selv.

The Body Shop – Oils Of Life Intensely Revitalising Facial Oil. Vejl. udsalgspris 325,- for 30 ml. Her er 7 ml. Køb den her.

Sådan en serum/olie – den sveder jeg ikke af, helt på samme måde, så den glæder jeg mig til at få prøvet. Jeg har brugt olie til ansigtet før, og været glad for det – og jeg tror trenden er kommet for at blive. The Body Shop har netop lanceren en helt ny hudplejeserie – Oils of Life.

Denne olie indeholder frøolier, som trænger ind og gør huden blød, og giver masser af glød. Du påfører 1-2 dråber, og masserer ind i ansigtet, inden din creme. Undgå øjenomgivelserne!

Når man køber et af produkterne i den nye serie, støtter man The Body Shop’s projekt, hvor der plantes frø i Cerro Blanco skoven i Ecuador. Læs mere om det på deres egen side – lige her.

Karmameju Konjac Sponge. Vejl. udalgspris 69,- Køb den her.

Jeg har før haft en konjacsvamp, som jeg brugte med stor glæde. Men så var det ligesom om jeg glemte det igen, den tørrede helt ud, og så ku jeg simpelthen ikke holde ud, at skulle rengøre den og starte igen. MEN NU – har jeg fået en ny, og jeg glæder mig til at bruge den hver dag. Kender du Konjacsvampe ? Det er en 100 % naturlig svamp, som fra naturens side er basisk, og den skaber balance i hudens ph-værdi, ved at eksfoliere og genopbygge. Man skal lige blødgøre den i 3-5 minutter i varmt vand den første gang inden brug. Så renser du huden blidt i cirkulære bevægelser. HUSK at skylle svampen efter brug – hver gang Og sterilisere med kogende vand én gang om ugen (Ligsom du skal rengøre dine makeupbørster 😉 )

Der er 3 forskellige svampe- nr. 01 – 02 og 03.

*Nr. 01. Er med grøn te ekstrakt, og passer til tør, moden og solskadet hud.

*Nr. 02. Er den jeg har fået – natural – som er til sensitiv hud, hvilket passer perfekt til mig. Faktisk kan den også bruges til nyfødte baby’er og til tør hud.

*Nr. 03. Er en extra blød svamp (I forhold til nr. 01 og 02),  der indeholder aktivt kul, og er derfor velegnet til fedtet, kombineret, uren og hormonelt påvirket hud. og er rigtig god til at forebygge acneudbrud, hudorme og bumser.

Simpelthen helt vidunderlige produkter. Jeg glæder mig til at tage dem alle i brug – indtil videre, har jeg kun nået at prøve børsten fra Real Techniques, og duftet til de andre produkter 😉

Hvis du skulle have fået lyst til en månedlig omgang forkælelse fra Goodiebox, kan du tilmelde dig lige her. Se tidligere boxe her – eller læse lidt mere om den her. Den koster 159 kr. incl. forsendelse.3 4

Goodiebox er modtaget til test/anmeldelse – det er altid min uforbeholdne mening du får.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Nailart - Halloween