Mærket for Livet // Emelie Schepp

#BloggertræfDK // Beauty Supply

Mine yndlingsvatrondeller var i den skønne goodiebag fra #Bloggertræf.dk. Jeg bruger dem til at fjerne neglelak med, og derfor bruger jeg dem en del 😉 Jeg kan nøjes med max 2 rondeller til alle 10 negle. Hvis jeg har glimmerlak på, klipper jeg rondellen i 3 stykker, acetone på vatrondellem, og så rondellen på neglen. Stanniol omkring og vente 4-5 min. så er lakken lige til at tage af.  Vatpindende bruger jeg til at rette på makeuppen.

Her finder du BeautySupply.dk – dog er siden under ombygning, og åbner fra d. 1. december.

Man kan finde varondellerne i et hav af webshops, men også i Normal butikkerne har de dem. Så det er der jeg køber mine, da vi har en butik her i byen. Det synes jeg er nemt.

yniq 1

 

Produkterne er modtaget i en goodiebag fra bloggertræf.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mærket for Livet // Emelie Schepp