OPLEVELSER

#BloggertræfDK // Beauty Supply

3. november 2015

Mine yndlingsvatrondeller var i den skønne goodiebag fra #Bloggertræf.dk. Jeg bruger dem til at fjerne neglelak med, og derfor bruger jeg dem en del 😉 Jeg kan nøjes med max 2 rondeller til alle 10 negle. Hvis jeg har glimmerlak på, klipper jeg rondellen i 3 stykker, acetone på vatrondellem, og så rondellen på neglen. Stanniol omkring og vente 4-5 min. så er lakken lige til at tage af.  Vatpindende bruger jeg til at rette på makeuppen.

Her finder du BeautySupply.dk – dog er siden under ombygning, og åbner fra d. 1. december.

Man kan finde varondellerne i et hav af webshops, men også i Normal butikkerne har de dem. Så det er der jeg køber mine, da vi har en butik her i byen. Det synes jeg er nemt.

yniq 1

 

Produkterne er modtaget i en goodiebag fra bloggertræf.dk

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar