#BloggertræfDK // Lovebooks

#BloggertræfDK // LuxPlus

Tresemmé 1 Tresemmé 2

Én af gaverne fra vores bloggertræf i Odense, var disse produkter fra LuxPlus.dk.

Tresemmé Oleo Radiance Shampoo, conditioner og mist spray. Jeg har ikke i forvejen den store kendskab til Tresemmé, så jeg glæder mig til at bruge disse produkter. Har prøvet dem en enkelt gang, og det lovede super godt. Og så dufter de skønt. Og super lækkert, at de er i stor størrelse, så man kan få det gennemtestet. Det er altså lidt nemmere, når der er til mere end 2 gange i et produkt..

Hvis du trykker på produktet ovenover ^^ kommer du direkte til siden.

De koster 49 kr. stk.

Luxplus.dk finder du her. 

På luxplus.dk, skal man være medlem for at handle. Man bliver automatisk medlem, når man køber det første produkt. Den første måned er gratis, herefter er prisen 89 kr. pr måned. Man kan melde sig ud når man har lyst.

Fordele:

Op til 80 % rabat

Over 300 mærker

Flere tusinder af produkter

30 dages fuld returret

Hurtig levering – og gratis JULEfragt.

Du optjener point når du handler.

Jeg tænker.. At man skal handle for mange penge, hvis det skal kunne betale sig at være medlem, og betale 89 kr. om måneden. Det er ihvertfald langt fra hver måned jeg handler for 89 kr. ? Men hvis man er vant til at handle på nettet, og køber alle produkter der, så er der helt sikkert rigtig store rabatter at hente hjem. SÅ tjek det lige ud, og se om ikke det fanger din interesse.

Produkterne er modtaget i forbindelse med #Bloggertræf15.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BloggertræfDK // Lovebooks