Fælles Fredag // Inspireret af Make-up.

Aftalt Spil // Elle Kennedy // Boganmeldelse


 

BOGANMELDELSE


Jeg har læst Aftalt Spil af Elle Kennedy. Det er første bog i en serie der hedder Off-Campus.

Aftalt spil

Hannah er 3. års musikstuderende, og får generelt gode karakterer. Det opdager Garret, da han dumper et fag, som er nødvendigt for ham at bestå, for at kunne bibeholde hans plads som kaptajn på Ishockeyholdet. Han kæmper en kamp for at få Hannah til at indse, at hun er nødt til – og også har lyst til – at hjælpe ham, så han kan bestå prøven som han skal tage om.

At han vælger Hannah, er udelukkende fordi han ser hendes karakter – han har aldrig lagt mærke til hende før. Men han opdager hurtigt at Hannah har et godt øje til Justin, og det hjælper ham i kampen for at få hende til at være hans privatlærer. Og det er som om, at uanset hvad Garret siger, kan Hannah ikke sige nej til ham.

Hverken Hannah eller Garret, havde regnet med at de ville komme til at synes om at være sammen. At de kan hygge sig – både med lektierne, som Garret hænger godt i, og faktisk får ret godt styr på, – men også med at se film, og bare tale sammen. Det er første gang Garret hygger sig med det modsatte køn, samtidig med, at han har tøj på. !

Garret har lovet Hannah, at de sammen kan gøre Justin interesseret i hende, ved at lade som om de er et par. Og det kommer bag på mange, da de møder op til den planlagte fest.

Herefter følger en masse kærlighed, venskab, glæde, sorg og livet generelt, for de unge studerende, og vi kommer godt ind på livet af Hannah og Garret. Og det er en af de bøger – igen – som man ikke kan lægge fra sig, men vil læse hele tiden, men samtidig har lyst til at spare på, fordi den er så skøn at læse.

Jeg kan rigtig godt lide Elle Kennedy’s måde at skrive på. Det er let at læse, og man keder sig overhovedet ikke på noget tidspunkt. Jeg er også glad for hendes måde at skifte mellem at “være” Hannah, eller Garret. Det gør at man føler man kender dem begge rigtig godt. Og jeg blev usigeligt glad, da jeg efterfølgende kunne læse, at det er en serie 🙂 Det betyder der kommer flere – og dem skal jeg helt sikkert have fat i.

Redigeret : Jeg har netop hørt fra Flamingobooks.dk, at bog nr. 2 er udkommet, og Elle Kennedy skriver på nr. 3. GODT NYT. Nr. 2 hedder Lagt på is.

Det er ikke nogen “dyb” bog, som man lærer en hel masse af. Det er kærlighed og sex ! Ja, hvis du er sippet med det, kan det godt være du ikke skal læse med, men jeg synes på intet tidspunkt, at det bliver hverken vulgært, eller for meget. Det passer bare ind i historien. Og det handler meget mere om venskab og kærlighed.

Igen en bog jeg har læst på min Iphone. Find bogen på Plusbog.dklige her.

5 hjerter ud af 5 fra mig.

Aftalt spil hjerter

E-Bogen er sponsoreret af plusbog.dk

4 kommentarer

 • […] Flamingo Books, vil forkæle én af mine følgere med en bog. Og det er en som jeg selv næsten lige har læst – nemlig “Lagt på is”, af Elle Kennedy. Og den er SÅ skøn. Læs min anmeldelse her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror kun de findes i DK som ebøger desværre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • krummeskrummelurer

  Nej, det kan jeg heller ikke Jeanette. Og ej, heller denne som ebog.? Har du fundet det ? For jeg kan intet finde med hende ihvertfald. Jeg bliver nødt til at få læst både denne og den 3. når den kommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes den lyder spændende, men jeg kan kun finde den på biblioteket som ebog.. desværre.
  Læser helst som rigtig bog eller kan mine øjne ikke holde fokus.
  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Inspireret af Make-up.