OPLEVELSER

#BloggertræfDK // Toesocks

9. november 2015

Mærkelig følelse at have tæerne ned i noget der minder om handsker 😉 Men det er ret sjovt ting alligevel.

Toesocks.dk var så venlige at lægge et par tåsokker i hver goodiebag til bloggertræf.dk. Jeg har haft dem på en enkelt gang, men synes det var en sjov følelse.toesocks 2

For nogle år tilbage, var de meget fremme, og jeg har hørt mange der brugte dem da de var fremme sidst. Mine er hvide, så de bliver temmelig hurtigt beskidt, i et hus med en stor hund, så jeg vil komme til at bruge dem mest, når jeg sidder i sofaen. Og så er mine lige til den lille side, og mine unger, har efterhånden lige så store fødder som jeg har :p

Hvis du er blevet interesseret i tåsokker – kan du tjekke deres hjemmeside ud – lige her

Der er faktisk nogle stykker derinde der kunne friste mig. Temmelig meget..

Et par lange bedstemorsokker – til frossenpinden. 😉

Eller de her lækre multifarvede over knee sokker. (dog ikke på lager lige p.t). Men dem til en af mine farverige kjoler. Jow tak da. toesocks 1Produktet var med i vores goodiebag til bloggertræf.dk

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar