#BloggertræfDK // Medex

#BloggertræfDK // Wallstickerland

Wallstickerland.dk, har medsendt et gavekort til deres shop, i vores goodiebags fra bloggertræf.dk.

Jeg elsker wallstickers… Men jeg har bare aldrig fået taget mig sammen til at få købt nogle… Jeg har længe ønsket mig en i køkkenet, over espressomaskinen – hvor jeg også har kopper, glas og gammeldags espressomaskine til at stå – der skulle stå Krummes Kaffebar <3 Kan I ikke lige se det for Jer ? Og hos Wallstickerland.dk, laver de faktisk personlige wallstickers.. 😀

Og ellers kunne det være fedt med en stor én i stuen – over tv’et – ved bare ikke hvad der skulle stå.. Jeg har lige fundet et par stykker på deres side, som jeg synes er ret fede..

drawdraw (1) draw (2)

Arhhhmen.. Kan I lige se det… Men pas på med at gå ind på siden. Den er ret svær at komme fra igen 😉 Jeg har bare et enkelt valg.. Finde den jeg bedst kan li..

OG sidst, men ikke mindst, har jeg/vi overvejet at få en lækker en til postkassen. Problemet er bare, at vores postkasse trænger til udskiftning, så det ville være surt at sætte den på den nuværende. Man kunne selvfølgelig bare gemme den.. Men så bliver den væk…. og bla. bla..

Wallstickerland 1

 

Gavekortet var med i vores goodiebag til Bloggertræf.dk

1 kommentar

  • It's not sad to see Europe going down the drain. It's where they belong. They now appeal to the lowest common denominator while pressing Israel into the hands of those who want to murder them. Go to hell Europe- soon, very soon…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BloggertræfDK // Medex