#BloggertræfDK // Wallstickerland

Sanex // Advanced Hydrate 24H

Jeg har i et par uger, testet håndcreme, roll-on deodorant, spray deodorant og creme fra Sanex. Du finder alle produkterne fra Sanex – lige her på Matas.dk1

Hvis du trykker på produktets navn, kommer du direkte til produktet på Matas’ hjemmeside.

Deodoranterne virker upåklageligt – der står de holder i op til 24 timer, og jeg har ikke oplevet at de ikke gør deres arbejde. De dufter en smule, men ikke rigtigt af noget alligevel. Det minder faktisk lidt om nyvasket tøj. Det gør det jo lækkert, når man bruger den, og så en parfume. Ofte sprayer jeg lidt parfume på halsen og håndleddene, eller på mit tøj. Så er det rart at man ikke dufter af noget andet samtidigt.

Sanex Advanced DermaCare 24H Antiperspirant Spray.

Sanex Advanced DermaCare 24H Antiperspirant – Roll on.3 4De er begge til sart og sensitiv hud, beskytter mod fugt, og lugtgener, og giver dig blød og glat hud, i 24 timer. Og så kan man jo vælge, om man er mest til spray, eller roll-on. Jeg kan bedst med roll-on – hvad med dig ?5Sanex Advanced Hydrate 24H. Håndcremen er skøn. Dufter mildt af friskhed, trænger hurtigt ind og fedter ikke. Jeg har den til at stå ved siden af computeren (ja – jeg har håndcreme alle steder :p ) og så husker jeg at bruge den indimellem, mens jeg sidder her og tjekker fb. blogger, er på instagram, ser netflix – ja – you know, ik’ 🙂 ) Og så er det jo dejligt, at der ikke går flere minutter før man igen kan bruge sine hænder. Jeg smører den bare  ind, og i løbet af no time, kan jeg taste løs på knapperne igen – uden at de bliver fedtede. Den jeg har fået, er til meget tør hud, og det synes jeg også jeg har. Jeg vasker hænder en milliard gange i løbet af dagen, og når jeg er på farten, er det ikke altid jeg lige husker at få creme på. Så de er nok til den tørre side. Den genopretter hudens naturlige fugtniveau, og forbedrer hudens evne til at holde på fugten i 24 timer. Er på tilbud på Matas.dk lige nu til 15 kr.2

SanexAdvanced Hydrate 24H Body Lotion. Cremen er også rigtig lækker. Den kan jeg desværre ikke linke direkte til, da jeg ikke kan se den på hjemmesiden – men derfor kan de jo sagtens have den ude i butikkerne. Den er lidt tyk i konsistensen, men ikke svær at smøre ud på huden. Jeg er nok bedst til at komme creme på armene, da det jo er dem man ser mest 😉 Og der synes jeg det er skønt med denne her. Den dufter af det samme som håndcremen – frisk. Og er på samme måde også hurtig til at trænge ind i huden, og fedter ikke. Normalt. Dog har jeg lidt problemer når jeg er på arbejde. Mine underarme har en tendens til at klistre lidt til bordet 😉 Men jeg tror det er fordi jeg sveder en del også – så vil det have en tendens til at glide af. Den er til tør hud, og har et lavt indhold af vand. Det er altid et positivt tegn på produkterne – når de har et lavt indhold af vand. Og så elsker jeg, at den har pumpe 😀

Produkterne er lige nu på tilbud på Matas.dk. Ved ikke hvor længe dog 😉

Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Det er altid min uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BloggertræfDK // Wallstickerland