#BloggertræfDK // Fischer Pure Nature

Duftverket.dk // Vinder

For nogle uger siden, vandt jeg på Instagram en skøn aroma/duft lampe med tilhørende duftvoks fra Duftverket.dk.

Jeg måtte selv vælge hvilken duftlampe jeg helst ville have, og jeg valgte denne smukke hvide matte lampe. Jeg dimlede lidt imellem denne her, og den hvide matte med bladudskæringer. Men denne vandt, og jeg er super glad for den. Der er netop kommet en ny mat lampe i shoppen – lille og rund – som er helt vildt smuk. Uh den kan jeg også godt lide. Se alle lamperne her. 

1 2 3Så skulle jeg jo også vælge, hvilke 2 dufte jeg kunne tænke mig. Der var nemlig 2 hele plader med i gevinsten. En plade indeholder 6 brikker. Jeg valgte Awesome Autumn, og Clean Clean Cotton.

Men da jeg længe gerne har ville prøve de her skønne lys, men ikke rigtigt har fået mig taget sammen, valgte jeg at købe lidt extra brikker med, så jeg kunne prøve lidt forskelligt. Jeg bestilte en tester mix-pakke, hvor man får 5 tilfældige enkelte brikker, så kan man se hvilke man bedst kan li. Desuden lagde Lene et par extra ved. TAK for det.

Dem jeg har fået er følgende:

Cosy Comfy Christmas

Blueberry Cheesecake

Oki Doki Lemon & Moss

Gingerbread Man

Crispy Greeny Herbs

Toffee Apple Crunch

LavenDemon

Der er et par juledufte, som jeg glæder mig til at hygge mig med her i december. Og nogle fine andre jeg skal have prøvet på forskellige andre tidspunkter. 546Den første duft jeg prøvede, var Awesome Autumn, da jeg synes det jo netop er den tid på året. Men der skal jeg nok nøjes med en halv brik i fremtiden. Manden fik hovedpine… Den var også skrap, men jeg synes nu den var lækker 😉 Man kan selv vælge om man lægger en hel brik i, eller om man deler den. Den vil så udgive mindre duft. Og det gør den også med tiden – når det har brændt nogle timer, går noget af duften af. Der går ihvertfald 6-12 timer, før der ikke er mere duft i. Og jeg synes der går længere tid.Og så skal du vide, at voksen jo ikke, som alm. stearin, forsvinder. Den bliver liggende i toppen af lampen. Og den er lidt varm. Jeps – det måtte Hr. mand lære på den hårde måde 😉 haha. Han brændte sig ikke, men han synes det var varm – og blev en del overrasket.

Lige nu (den sidste uges tid) har jeg haft Clean Clean Cotton i. NØØØØJ, hvor jeg elsker den. Der står den dufter af nyvasket tøj – jeg synes også den dufter af “nyvasket hus”. Altså sådan helt ren og forårslækkert. MUUMS. Det bliver helt sikkert en keeper. Og her synes jeg det er helt passende med en hel brik. Og den har ihvertfald brændt 12 timer nu, og den dufter stadig – dog ikke så kraftigt som på dag 1.

Når du har fået nok af denne duft, den ikke dufter mere, eller du bare vil skifte. Så kan du hælde det i skraldespanden. Jeg har gjort det, at jeg lader det stå og blive kold og tyk. Lægger hele lampen i fryseren ½ time, og herefter er voksen lige til at pille ud af lampen. Der er plads til 2 brikker i din lampe – så du kan godt mixe dem, hvis du finder 2 du synes passer godt sammen. Eller tag 2 halve.

Voksen fremstilles af olien fra sojabønner.

Er du blevet interesseret ? Så skynd dig ind og se hvilke dufte du ikke kan leve uden – Duftverket.dk – du kan også finde dem på Instagram og Facebook

Hvis du tilmelder dig Duftpanelet – får du 10 % på din første ordre 😀

God karma herfra 😀
C.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BloggertræfDK // Fischer Pure Nature