CND Vinylux // Aurora

Rimmel // Make-up


Nyheder fra Rimmel.


Rimmel finder du f.eks. på Matas.dk. Hvis du trykker på produktet – kommer du direkte ind på det, på Matas’ hjemmeside.

Jeg vil vise jer, 3 læbestifter, 2 lipgloss, en mascara og en highlighter.samlet 1Læber samlet 2læbestift 12 Rimmel – The Only One læbestifter. De fås i 13 forskellige nuancer, og lige nu, koster de kun 55,96 kr.

Den øverste på swatchbilledet, hedder Pink A Punch

Den nederste på swatchbilledet, er You’re All Mine.

Jeg er simpelthen nærmest forelsket i dem. De er så bløde, og lækre at få på læberne. Ikke nogen tør følelse, som det kan være nogle gange. Og så synes jeg de er pænt holdbare, og de giver masser af fugt. Jeg har kun brugt dem med en lipliner under. Bliver nødt til at få et par stykker i den mørke / brunlige nuance også. F.eks. – nr. 710. ? Kan desværre ikke lige se navnet.
læber2KateM 1nude læberRimmel by Kate, har også nogle skønne læbestifter, og det her er mit første møde med dem 😀

Her er det nr. 43, som er en fin nude læbestift. Men nude læbestifter klæder mig overhovedet ikke ! Jeg ligner en der burde være indlagt med nude læber.. 😉 Men den er også behagelig at have på, og dejlig at arbejde med. De koster 69,95.Gloss 1lipgl1Lipgloss, er nemt, og hurtigt, og går af igen, hvis ikke man ønsker den langtidsholdbare følelse læbestifter giver. Det giver et blødere udtryk, synes jeg. Man kan også bruge gloss ovenpå en læbestift. Der står godt nok, at de er holdbare op til 6 timer. Men det har jeg aldrig oplevet med en lipgloss. Har du det ? Der er plejende arganolie og E-vitaminer, som giver en let og behagelig konsistens, og klæber ikke. Den har 3D, som gør at læberne synes større. De koster 59,95 på Matas.dk

Her er det Oh My Gloss i 2 smukke farver

Den øverste er orange/koralfarvet og hedder

530 – Go Gloss, Or Go Home

Den nederste er rød, og hedder

520 – Rebel Red.Highlighter 1 Highlighter 2Highlighter er det nye sort. Det kan lægges øverst på kindbenene, ovenover din blush, lidt på panden, og ned af næsen. De steder du ønsker fremhævet, og det giver lige et pift, til din makeup. Jeg skulle lige vænne mig til det, da jeg er sådan en der skinner lidt af mig selv.. Hø hø.. Så jeg kunne ikke rigtigt se, hvorfor jeg skulle skinne mere. Men altså.. Det er bare en anden måde at skinne på ! Det highlighter lige den rette mængde, når man lægger den rigtigt.

Denne hedder 03 – Soho Glow, 

Der findes 2 andre varianter  – lysere – Nr. 01 Notting Hill, og nr. 02. Picadillymascara 1Rimmel Super Curler – sort.

Mascara. Jeg elsker mascara, og er altid på udkig efter nye og bedre. Denne er bare rigtig lækker. Selvom jeg normalt foretrækker gummibørster, gør denne altså sit arbejde super godt. Den adskiller, forlænger og gør vipperne fyldigere. Yes – me like. Denne er en super curler, der bøjer vipperne (selv..), uden at du behøver at bruge en vippebukker først. Og så holder den op til 24 timer.  – 69.96 lige nu, og sparer 30 kr.

Produkterne er modtaget til anmeldelse/test. Det er altid min uforbeholdne mening du får.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CND Vinylux // Aurora