NEGLELAK & DESIGNS

piCture pOlish // Wanderlust

19. november 2015

1 2 3 4Den er simpelthen SÅ smuk. Pink holografisk lak, med strejf af sølvglimmer i. Den tørrer op helt mat, men jeg har valgt at komme topcoat ovenpå. Simpelthen fordi jeg synes den får en flottere finish, når den er blank. Vil man gerne have den mat, men samtidig holdbar – så kan man komme alm. topcoat på – og herovenpå en mat topcoat. Så får du den matte finish – og den gode holdbarhed 😉

Du kan købe Wanderlust lige her hos Nailthemail.com. Det er søde Nina, der også står bag bloggen Nailgeek.dk, der har været så flink at lade mig swatche den smukke lak for dem.

Den kan nøjes med 2 lette lag, og er, som piCture pOlish altid er, super let at arbejde med, og den lægger sig pænt på neglen med det samme. Så man har ikke brug for topcoaten til at “udligne” lakken, hvis du forstår hvad jeg mener.

piCture pOlish er et australsk indie lakmærke, der laver de smukkeste 5-free lakker. Mange af lakkerne, er lavet i samarbejde med en blogger, og hver eneste lak, har derfor sin egen historie. Det synes jeg er en helt unik idé. Denne lak er lavet i samarbejde med Naildecor.

Du kan se hvordan fragten er lige her, når du nu bliver lige så forelsket som mig 😉

Følg med på Facebook. Og se bl.a. at Nail The Mail afholder Black Friday d. 27. November…..
5Hos Nail The Mail, kan du også finde andre lakker, end piCture pOlish. Bl.a. Foxy Paws, OPI, Glisten & Glow og Seche.

Tak til Nina, for denne skønne mulighed <3

 

Lakken er sendt til mig til anmeldelse/test. Det er altid min uforbeholdne mening du får.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar