Fælles Fredag // Blonder

#BloggertræfDK // HyggeCandles.dk

Der er ikke noget skønnere her i efterårs, – og vintermånederne end levende lys. Jeg har også fået øjnene op for duftlys, og elsker den måde der kan dufte (feks.) rent på 😉 Uden at man har gjort rent.. Haha. EJ, men man kan få så mange lækre dufte, og jeg elsker bare lys i den mørke tid. Nu kan du også få huset til at dufte af chokoladekage – uden at bage 😀 What’s not to like ? Det er ihvertfald bedre for figuren 😉

Vi var så heldige til bloggertræf.dk, at Hyggecandles.dk sponsorerede den lækre pose, vi havde alle vores goodies i. Ydermere har vi fået en rabatkode, så vi sparer 20 % på vores køb, lige her på Hyggecandles.dk. Det er da super lækkert at handle lidt billigere. Og de har nogle ret lækre varianter på siden. Og posen er i noget fantastisk materiale, og så virker den ret holdbar også.

Hyggecandles 1 Hyggecandles 2Skulle du få lyst til at handle hos dem – finder du Hyggecandles.dk lige her. Og lad mig endelig vide, hvilke dufte du bedst kan lide. Og glem ikke at læse den fantastiske historie om hvordan det hele startede.

Og så har jeg lige fundet ud af, at de bor lige ude i Brædstrup 🙂 Ja, altså hvis man er fra Horsens – så er det lige ude… 😉

Poserne var en del af Goodiebagen fra Bloggertræf.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Blonder