#BloggertræfDK // HyggeCandles.dk

Fælles Fredag // Neon Galaxy

Inspireret af denne youtuber, har jeg igen forsøgt mig med en galaxy, som er denne uges Fælles Fredag. Og tror godt jeg kan sige, at det er den mest vellykkede af dem jeg har lavet. Vi er aldrig blevet helt gode venner. Galaxy og jeg..

Masser af lakker har jeg brugt. 6 Color Club, en Essie og en enkelt Appeal4.3Beyond som base. Blanc først duttet på, og herefter – i en lind strøm – Crystal Baller, Meet Me At The Rink, Eternal Beauty, Right On, Kapow – og til slut et strøg af Pink springles of stars. SPØRG – hvis du vil vide mere 😀 😀  Og, nå ja – topcoat selvfølgelig 😉1 2

Hvad synes du ? Går det an ?

Husk at se alle de andre Galaxy’er også, ikk’ ? Rigtig god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BloggertræfDK // HyggeCandles.dk