Fælles Fredag // Nisser

Fælles Fredag // Juletraditioner

Juletraditioner kommer i mange afskygninger. Vi har ikke såå mange, andet end at vi mødes 1. søndag i advent, hos mine forældre til æbleskiver, boller og kakao. Og hvis vejret tillader det, en tur på gågaden.

Det var svært at få på neglene, synes jeg..

Så kunne jeg vise en kagemand (småkager, ik’) Men det har jeg gjort før.

Jeg har valgt at mine rensdyrnegle får æren, af fælles fredag i denne uge.

En juletradition er også, at vi hvert år er i kirke til Horsens Gardens’s årlige julekoncert med Tonetta Brass band. (Min yngstesøn spiller Cornet i Horsens Garden) Det var vi i går. Og der var der en der havde en sweather med et rensdyrhoved på. Såehh..

Derudover har jeg også et rensdyr i siv, stående ved min havedør 😉 Jow, jow – den er god nok, mine rensdyr-negle er gode nok til Fælles Fredag. 1 2 3Basen på alle neglene, er den smukke Just the Two Of Us fra Foxy Paws Polish. Lyseblå med hvide og mørkeblå glimmerstykker i. Den er så fin.

De 2 små lakker der ^^ er fra min Lidl julekalender, hvor jeg får en ny lak hver dag. Jeg er meget positivt overrasket over, hvor godt de dækker. Der er måske ikke meget mere end til en enkelt eller 2 manier, men søde, dét er de. Til rensdyret har jeg bare brugt penslen i flasken. Til gevirerne har jeg brugt en tynd pensel, og til øjne og næse har jeg brugt et dotting tool.

Jeg skal nok lave indlæg om de nye lakker jeg har fået også. Er lidt sløv i det her på bloggen for tiden. UNDSKYLD. Men jeg smider masser af billeder på IG, hvis I kigger med der.

God weekend. C.

Kig forbi de andre, og se hvad de har af juletrditioner.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Nisser