NEGLELAK & DESIGNS

Depend Gaveæske // Desire to Rock // Nail art kit

16. december 2015

Jeg vil vise Jer 3 smukke gaveæsker fra Depend Cosmetic. De kan alle findes i Matas, eller på Matas.dk.

Den første jeg vil vise Jer i dag, er den som jeg kalder nytårsæsken 😉 Den hedder dog Desire to Rock.- Find den HER, til 119 kr.  Man kan sagtens bruge den hele året, og til alle anledninger, men jeg synes den egner sig super godt til denne aften.

Jeg skal ikke selv nogle steder nytårsaften – der hygger vi bare herhjemme, men derfor må neglene jo gerne være lækre. 1 2 3 4Det første look I ser, er med neglepiercing, blank og mat topcoat og lidt sort glimmer.

Alle negle har fået 2 lag sort lak, og topcoat. Herefter har pege, – og ringefinger fået mat topcoat, samt et lag glimmer. Den ene i en glimmer “gradient”, og den anden i den ene side. 765Det er lidt sjovt med en neglepiercing. Nu må vi se hvor længe den holder. Det var ok nemt at lave hul i neglen med boret. Dog var det en smule mere besværligt at komme ringen igennem, uden at ødelægge lakken. Det samme med at lukke ringen igen efter smykket er sat i. Så her foreslår jeg, at man lader sin lak tørre rigtig længe, så man ikke får “grattet” for meget i det. Det sorte glimmer, er sat fast i den matte topcoat. På det sidste billede har det fået et lag af den blanke topcoat ovenpå glimmeret. Og det look kan jeg bedre lide, end det matte.

Det næste look, er med negle stickers, og guld / sølv sten. Alle negle er, igen, lakeret sorte, og ringefingeren har så fået et mix af guld og sølv sten. De er bare sat fast i topcoaten, og har desuden fået et lag topcoat ovenpå også.

De fine guldstickers er nemme at sætte på. Man behøver ikke en klistret overflade, da de klistrer godt i sig selv. De er lange i det, så de passer også til helt lange negle, da jeg har klippet et stykke af. 1 2Hvad siger I ?

Laver i specielle negle til nytårsaften ?

Husk, at du kan se alle Depend’s produkter på deres hjemmeside DependCosmetic.dk

Gaveæsken er sendt til mig til test/anmeldelse. Det er altid min uforbeholdne mening du får.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar