Fælles Fredag // Julepynt

Depend gaveæske // True Love og Ice Crystals

Endnu en af de fine gaveæsker fra Depend.  Du finder den i Matas, eller på Matas.dk til 149 kr.

Den indeholder alt det du skal bruge for at få flot og holdbar lak. En cleanser til at rengøre neglene med inden lak. En basecoat – en lak, og en topcoat. 7-day systemet lover holdbare negle, i op til 7 dage, hvis du følger brugsanvisningen, og husker at forsegle både lak og topcoat.1 2 3Denne egner sig perfekt til juletiden – eller som en julegave til en du holder af.

Den røde, True Love, er simpelthen den perfekte røde julelak, hvis du spørger mig. Ja – den kan naturligvis også bruges resten af året 😉

Den kræver godt nok 3 lag, for fuld dækning, men den er på ingen måde svær at arbejde med, eller volder problemer, fordi den skal have 3 lag. 1Glimmerlakken der følger med i pakken, er virkelig smuk. Holografisk sølvglimmer med et hint af blåt, sort og rødt. Og så har den fine harlequin sølv tern. Uhh – I am in looove.. Man kan godt bruge den på neglen alene, men jeg kan rigtig godt lide at bruge glimmerlakker til “lidt sjov” .1 4Den første mani jeg vil vise med disse laker, er en lille glitter gradient, eller lidt vandfald…agtigt. En af de manier jeg synes er super smukke, men samtidig enkel at se på – og at lave. Den kræver bare en tynd pensel. 2 3Den anden jeg vil vise Jer, er nogle små juletræer. Igen først 3 lag af True Love og topcoat ovenpå. Lad den tørre, så du er sikker på at du ikke laver mærker i lakken.

2 stykker tape til hver negl. Tryk lige tapen mod hånden, inden du sætter den på neglen, så fjerner du noget af det klistrede, så den slipper bedre bagefter. Og bare rolig, den klistrer ganske fint på neglen, selvom du gør det.

Sæt tapen på i en trekant – i midten mod neglebåndet, og yderst på tippen skal den være “bred”. Her kommer du så glimmerlakken på i et ok godt lag. Og fjern så tapen med det samme. LIGE med det samme. Så trækker du nemlig ikke noget af glimmerlakken med af. 1 2

Gaveæsken er modtaget til anmeldelse/test – det er altid min helt ærlige og uforbeholdne mening du får.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Julepynt