NEGLELAK & DESIGNS

Depend Gaveæske // Nail art kit – Love

22. december 2015

Den sidste gaveæske fra Depend jeg vil vise Jer, er denne fine LOVE – nail art kit. (Desværre er det udsolgt på matas.dk lige p.t. men du kan sagtens være heldig at finde den i din lokale matas.) Der er vildt mange forskellige muligheder med den, jeg viser Jer bare lige et par stykker. Det koster 99 kr, og det synes jeg faktisk er ret billigt, i forhold til hvor mange ting der er med i sættet. 1 2 3Sættet indeholder to lakker, der begge har en metal-effekt. Sten, glitter, et ark stickers, og negle”folie” og deko af hud.

Lakkerne er nemme at arbejde med, og kræver blot et enkelt lag, for at være dækkende.

De fine hjerter er super nemme at arbejde med, og man klipper bare det overskydende af, hvis de er for lange til neglene. Og de klistrer godt, også uden topcoat på toppen. Jeg er bestemt ikke færdig med at lege med dem, det er helt sikkert.

Sølv”folien”, er lidt sværere at arbejde med, fordi den er tykkere, og ikke bare lige lægger sig fladt på neglen. Men det kan sagtens lykkes, og her klipper, eller filer man også bare det overskydende af. De fine sølvsten der hænger fast på sølvfolien, klistrer super godt, og kan fint “hænge på” i et godt stykke tid. Folien sidder også ret godt fast, skulle jeg hilse og sige 😉 – Ej, jeg kunne sagtens få det af, men den bliver på længe, hvis du ikke piller…

Allerførst har jeg lagt den rødlige metal på pege, lange og lillefinger, og den sølvfarvede på ringefingeren – og givet 2 af neglene hjertestickers på. Det er klassisk, synes jeg. 1Så kan man jo vælge, at tage den skridtet videre, og komme glimmer på et par af neglene. Det kan man jo også gøre på forskellige måder, Her er det hele neglen der er “glimmeret” til. Du kunne jo prøve at lave “franske” kanter med glimmer. Det er også super smart.2På den næste billede har jeg igen, både den rødlige metallic og den sølvfarvede på, og desuden de smukke hjerter. Kan du fornemme, at dét er jeg vild med. ??

Herefter en sølv-negl, og en rødlig med små sten på. Sten er jo en klassiker, og en jeg ofte tyr til. 1 2Som skrevet er der virkelig mange muligheder her. Du kan lave en hel sølvmani – med og uden sten – og / eller glitter.

En hel rødlig mani, med hjerter på alle neglene.

Bruge alle tingene på én gang, eller kun en enkelt ting ad gangen. Eller… ? Hvad kunne du tænke dig at lave med denne æske. Lad mig endelig høre 😀 3

Gaveæsken er modtaget til test/anmeldelse. Det er altid min uforbeholdne mening du får.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar