Fælles Fredag // Julemani.

Goodiebox // December 2015

Årets sidste Goodiebox.2015-12-15 15.57.16-1Jeg har desværre været en smuuule lang tid, om at få lavet indlægget – det beklager jeg. Men nu kommer det. 1 2Lækker box, synes jeg.

Den er lavet i samarbejde med ChriChri, og her får vi hendes favoritter.

Estelle & Thild – Biocleanse Multi-Action Facial Toner. Vejl. uds.pris 175 kr. Full size produkt.

Har jeg prøvet en enkelt gang. Duftsvag, og gør sit arbejde. Jeg troede først det var en makeupfjerner – men jeg blev klogere 😉 Kunne selvfølgelig også bare læse hvad produktet hedder.. 🙂 Det er et svensk brand, der blev grundlagt i 2007. Grundlæggeren har opkaldt mærket efter sine 2 døtre 😀 Den tilfører vitaminer, aktive enzymer og fugt til huden, efter du har renset med din sædvanlige makeup-fjerner.

System Professionals – Luxe Olil Reconstructive Elixir. Vejl. uds.pris. 129 kr. her er 30 ml.

Altid lækkert med en olie til håret. Jeg har ikke nået at prøve den endnu. Men den dufter super lækkert. Det er en letvægtsolie, der indeholder kerationbeskyttelse, som gør håret smidigt. Der er argan, mandel,- og jojobaolie i, og er perfekt til spaltede og tørre spidser. Du kan bruge den i både vådt og tørt hår. Jeg plejer altid at bruge olie i håndklædetørt hår, og igen til sidst, lige inden hårlak.

Tromborg – Lip Gloss Combination. Vejl. uds.pris. 230 kr. Full size produkt.

De ser lækre og forskellige ud. Læbepenslen, synes jeg dog slet ikke jeg kan bruge, men jeg har heldigvis en anden til formålet. Men jeg må indrømme, at jeg synes de ligner hinanden forbløffende meget, når jeg får dem på læberne. Kan ikke rigtigt se forskel ihvertfald. Lipgloss passer til alt. Både til hverdag, og fest. Og man kan jo sagtens bruge en lipgloss ovenpå en læbestift f.eks.

Tromborg er et dansk hudpleje- og makeupmærke, der har vundet mange danske kvindehjerter de sidste mange år

 

The Body Shop – Frosted Plum Body Butter. Vejl. uds.pris. for 200 ml. 175 kr. Her er 50 ml. 

Jeg mener faktisk, at det var sidste år, ved juletid, at vi modtog en bodybutter fra The Body Shop ? Den har jeg dælme været glad for, så det er super fedt, at få en ny. Jeg har sparet godt på den anden, og kom først sent igang med at bruge den, og har derfor lige brugt det sidste.

Denne Frosted Plum, er en limited edition, og en stor nyhed. Den dufter af blommer og frugthave. Den er nem at åbne, jeg er dog ikke så vild med, at det er en dåse, man skal have klør 5 ned i. Men mon ikke det går alligevel ? Jeg bruger den altid lige efter bad, så det er ikke fordi jeg har så mange bakterier på hænderne.

Petite Affaire – Navy Hariband. Vejl. uds.pris. 69 kr.

Iiihh så fint det søde bånd er. Har kigget på dem længe, og er generelt vild med hårbånd. Jeg kan bare aldrig få dem til at sidde fast… De glider op i nakken, og falder af. DET GØR DETTE HER IKKE !!!! Det sidder hvor jeg placerer det ! Der er ståltråd i båndet, så det snoes let til en “sløjfe” foran. Om du sætter den lige i midten, eller ude i en af siderne, bestemmer du jo selv. Jeg kunne godt finde på at få købt et i f.eks. rød eller sort. 2 dage før jeg gik på juleferie, havde jeg det på på job. Og en af cheferne spurgte om ikke jeg tog et rødt på i denne uge 😉

Hari Tea – Choco Chai & Sweet Chai. Vejl. uds.pris 16 brece 29,95 kr. 

Har ikke prøvet dem endnu, men jeg er vild med Chai te, så det glæder jeg mig til. Jeg er generelt en kaffe-drikker, men indimellem trænger jeg til noget andet om aftenen, og så skal det blive godt med en kop chai.

Er du blevet nysgerrig på Goodieboxen ?

Her ser du alle de tidligere boxe – eller søg på Goodiebox her på bloggen – så finder du mine anmeldelser.

Her ser du mere om, hvad Goodiebox er.

Her tilmelder du dig – det koster 159,- kr. pr. måned, incl. levering. En kasse med forkælelse, lige ind ad døren.

2015-12-15 15.57.16-1

Goodieboxen er sendt til mig, til anmeldelse / test. Det er altid min uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Julemani.