SKØNHED & MAKEUP

Smashbox // BB Water Camera Ready

2. januar 2016

Jeg har, endnu engang, været så heldig at vinde. Denne gang er det, for mig, et helt nyt mærke. Jeg har nemlig ikke prøvet Smashbox før. SUPER dejligt.

En BB Water Camera Ready spf. 30. Den virker til at være let at have med at gøre, fordi den har en pipette i flasken. Så drypper man bare lige et par dråber på håndryggen, eller sin foundation børste. 1 2 45Jeg har valgt farven medium, som jeg håber, håber, håber passer til min hudtone. Så X endelig fingre… Der står den også er primer, så det må jeg lige teste, om man så ikke behøver at komme under.

Den er både olie og alkohol fri, og passer til alle hudtyper. Den beskytter din hud, og virker ikke udtørrende. Derudover indeholder den solfaktor 30.

Du kan følge Smashbox Danmark på facebook og den udenlandske på instagram.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar