HJEM & BOLIG

New in // By Skovlund

4. januar 2016

Jeg har, som sædvanlig 😉 , deltaget i en hel del, her i december. Altså – julekalendere, give aways, osv.

Jeg har vundet en enkelt ting hos Maria fra En verden af kunst – nemlig en glas snemand og et glasjuletræ. Jeg synes de er super fine, og ikke kun noget jeg kan have oppe i julen. Så de får lov at stå en måneds tid mere. De er fra By Skovlund – find hendes hjemmeside her, og tjek de smukke sager ud. Jeg har altid været vild med ting i glas, selvom jeg ikke har en masse af det. Jeg har dog et super smukt fad, som min lillebror har lavet til mig for – hvad ?- 10-12 år siden måske. Det er jeg også virkelig glad for. Derudover har jeg ofte spekuleret på, om jeg ikke skulle begive mig ud i at prøve engang. Men man kan jo ikke nå det hele…1 2

Jeg er ihvertfald super glad for de små glasting. Så tusind tak til Maria og By Skovlund.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar