Smashbox // BB Water Camera Ready

New in // By Skovlund

Jeg har, som sædvanlig 😉 , deltaget i en hel del, her i december. Altså – julekalendere, give aways, osv.

Jeg har vundet en enkelt ting hos Maria fra En verden af kunst – nemlig en glas snemand og et glasjuletræ. Jeg synes de er super fine, og ikke kun noget jeg kan have oppe i julen. Så de får lov at stå en måneds tid mere. De er fra By Skovlund – find hendes hjemmeside her, og tjek de smukke sager ud. Jeg har altid været vild med ting i glas, selvom jeg ikke har en masse af det. Jeg har dog et super smukt fad, som min lillebror har lavet til mig for – hvad ?- 10-12 år siden måske. Det er jeg også virkelig glad for. Derudover har jeg ofte spekuleret på, om jeg ikke skulle begive mig ud i at prøve engang. Men man kan jo ikke nå det hele…1 2

Jeg er ihvertfald super glad for de små glasting. Så tusind tak til Maria og By Skovlund.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smashbox // BB Water Camera Ready