New in // By Skovlund

Boganmeldelse // Route 66 morderen //


Boganmeldelse


Titel: Route 66 Morderen

Forfatter: Becky Masterman

Antal sider: 256

Forlag: Jentas

Læst som e-bog på min Iphone.

Fra Plusbog.dk


 

route 66 morderenBrigid Quinn er blevet gift med Carlo, og de bor i hans hus, med deres 2 hunde. Et hus han også boede i, da hans første kone levede. Så Brigid føler ofte, at hun kan “mærke” Jane’s tilstedeværelse.

Hun er pensioneret FBI agent, og har meget svært ved at slippe rollen. Og helt galt bliver det, da hendes gamle sag, om en forsvunden FBI agent, dukker op igen. En sag, som Brigid føler hun er ansvarlig for, da operationen gik helt galt. Floyd Lynch tilstår både bortførelsen og mordet på hendes unge kollega. Og ydermere kan han vise hvor hun ligger nu.

Han tilstår derforuden en masse andre mord, på helt unge piger, der er sket for år tilbage. Han kender til alle detaljerne. Også dem der ikke er delt med offentligheden.

Men Brigid bliver i tvivl. Er det ham der er Route 66 morderen ?

Sammen med en “kollega” – en der stadig er i FBI, følger hun nu et spor, for at se om de kan opklare sagen.

Men så….

Jeg må desværre tilstå, at den ikke helt fangede mig. Før kapitel 44, eller sådan noget.

Jeg ved ikke hvorfor. Jeg plejer at være helt vild med krimier /thrillere. Måske var der lidt for mange (ubrugelige?) oplysninger. Der var rigtig mange oplysninger. Men fra kapitel 44 – eller deromkring, begynder den at tage fart. Der bliver den virkelig spændende, og her har jeg svært ved at lægge den fra mig.

Historien er god. Det er ikke sådan at man sidder og tænker, at tingene ikke kan lade sig gøre, eller er unaturlige. Det er de ikke. Fint komplot, der virker helt troværdigt, og “sagtens” kunne være en virkelig handling. Og på intet tidspunkt, kan man gætte sig frem til, hvad næste skridt bliver.

Desværre kan jeg ikke give den mere end 3 hjerter. Det trækker op at komplottet er godt, men ned, at den ikke rigtigt fanger mig. Jeg har aldrig været 3 uger om at læse en bog. Og slet ikke i min ferie.

Du kan finde bogen lige her, på Plusbog.dk,

route66 morderen med hjerter

Bogen er sponsoretret på den måde, at jeg har anmeldt bogen for/på Plusbog.dk. Det er altid min helt ærlige mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // By Skovlund