Boganmeldelse // Hvide Løgne // M. Leighton

Depend o2 minilakker // Forår 2016

Nye forårsfarver fra Depend Cosmetic. Jeg har fået lov at vise Jer 6 af farverne i o2 serien, som er rigtig fine og helt”skarpe” her til foråret. Jeg har intet problem med at begynde at bruge dem allerede nu, da det er så skønt at få nogle klare og lysere farver på neglene. De skulle gerne komme i butikkerne her i uge 4-5 – så tjek Matas, Magasin og Salling, samt Matas.dk. 29.95 kr. stk. PicMonkey Collage 2 765De kan alle klare sig med 2 lag, og topcoat, og er som sædvanlig, rigtig gode at arbejde med. Penslen passer godt til neglen, og den smyger sig bare afsted, uden at der skal rettes for meget på lakken. Jeg vil næsten kalde de her lakker for “Go To”, da de også tørrer pænt hurtigt.

Jeg er glad for alle de farver jeg har fået, og jeg skal helt sikkert have lavet noget forskelligt nailart med dem – har allerede lavet lidt stamping (med stampingplade og lak fra Bornpretty), måske har du set det på Instagram ? Du kan trykke på linket herude til højre, hvis du vil direkte derind – eller find mig på @krummeskrummelurer.

Nu til farverne.

467 er en smuk klar pink cremelak. Rigtig fin og sød. Og piget.467 -2467 - 1

468 Frisk orange – “Halloween”-farvet, synes jeg den er. Cremelak.468 - 1 468 - 2

469 Lyseblå – babyblå cremelak. 469 - 1469 - 2

470 Man kan ikke kalde den for “Kermit”, den er mørkere end det. Det er en blanding af grøn med et hint af gul i. Men virkelig svær at beskrive. 470 - 1470 - 2

476 Vil jeg kalde for lys karamelfarvet. Rigtig fin og feminin. 476 - 1 476 - 2

477 Grå med grønlige undertoner. 477 - 1 477 - 2

Lakkerne er modtaget til test/anmeldelse. Det er altid min uforbeholdne mening du får.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Hvide Løgne // M. Leighton