Depend 7-Day // Forår 2016

Boganmeldelse // Mios Blues // Kristina Ohlsson


BOGANMELDELSE


 

Titel: Mios Blues

Forfatter: Kristina Ohlsson

Serie: Nr. 2. Den første hedder Lotus Blues.

Sideantal: 348

Læst som E-bog på Iphone – antal sider: 649

Udgivelse: 28. Januar 2016

Forlag: Modtryk Mios BluesMartin Benner er advokat, og tidligere politibetjent, og så har han fået en datter. Dog er hun ikke biologisk, da det er hans søsters pige. Ydermere får han, endnu, en vigtig opgave. Han skal finde Mio. Det er super vigtigt, for det har han lovet Mio’s døde mor. Og Lucifer. Han sætter himmel og hav i bevægelse og trækker i alle de tråde han kan for at løse opgaven. Det er bare lidt svært, når han ikke har nogen idé om, hvordan Mio ser ud.

Men pludselig begynder folk rundt om Martin at dø. De folk han har fortalt sin historie, kommer ud for ulykker og dør. Det virker meget pudsigt og “belejligt”… ihvertfald for de forkerte mennesker..

Martin er pludselig anklaget for dobbeltdrab

Og hvor er Mio ? Hvem har bortført/kidnappet ham ? Hvem får noget ud af det ? Og hvem kan Martin stole på. ?

Spændende bog, der har rigtig mange aspekter, og mange vinkler. Det er bog nr. 2 i en serie som Kristina Ohlsson har skrevet – den første hedder Lotus Blues. Og jeg tror faktisk, at jeg ville have fået mere ud af bogen, hvis jeg først havde læst nr. 1. Så det vil jeg anbefale. Det kan være en smule svært – især i starten – at følge med i, hvem, hvad og hvor.

Jeg kan godt lide ideén med at man indimellem ser hvordan interviewet skrider frem. Der får man lige nogle informationer som man måske har savnet.

Der er spænding fra side 1, og til slut. Den ender ikke som man forventer, og man kan ikke gætte sig til slutningen. God krimi, der læner sig op ad en thriller, specielt når man er med i Martins drømme. Og det er her, jeg faktisk får svært ved at trække vejret 😉

4 ud af 5 hjerter fra mig.Mios Blues med hjerter

Bogen er modtaget som E-bog fra Plusbog.dk. Det er altid min uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend 7-Day // Forår 2016