Boganmeldelse // Mios Blues // Kristina Ohlsson

Goodiebox // Januar 2016

15Refresh – Reboot – Repeat, er mottoet i Januar hos Goodiebox.  Det koster 159 kr. om måneden at blive forkælet af Goodiebox.

Se hvordan du bliver medlem hos Goodiebox her.

Se tidligere boxe her. 

Og husk – at du altid kan give en skøn og lækker box som gave 😀 Se bare her.

Personligt… ville jeg bestemt ikke have noget imod, at få den lækre Handbag Essentials, som f.eks. værtindegave 😀3Sanex AtopiCare Håndcreme. Vejl. udsalgspris 32,95. Full size.

Jeg er (på mine “gamle” dage) blevet ret vild med Sanex. Jeg har en håndcreme stående – Sanex Advanced Hydrate 24h. – som jeg snart har brugt op. Den dufter super skønt. Så jeg glæder mig til at komme igang med denne AtopiCare også. Den har ikke helt samme duft som den anden, men den går fint an. Trænger hurtigt ind, og er ikke fedtende. Det er en plejende creme til extra tørre hænder og sensitiv eller atopisk hud. Og her i vintermånederne vil de fleste hænder gå under kategorien extra tørre, hvis ikke vi husker at pleje dem godt. Denne er udviklet i samarbejde med dermataloger (hudlæger), virker i dybden og arbejder med din huds naturlige processer.

Isangs Antioxidant Ansigtsolie. Vejl, udsalgspris 105 kr. 

Dansk kvinde Sundra Essien, ejer Isangs Hari & Body, og står selv og håndmixer sine økologiske produkter (som også er fair trade OG veganske) i hjertet af Vesterbro. Antioxidant ansigtsolie, med morgenfrue- og buritioolie, som beskytter og blødgør huden. Du kan bruge den både morgen og aften, og det går fint under din alm. fugtighedscreme. Jeg er ikke så vild med duften, som er Ylang Ylang, men det er jo selvfølgelig en smagssag.. (Og jeg er, som nogle vil huske, riiimelig sart mht. dufte…)

Carmex Lip Balm. Vejl. udsalgspris 29,95. Full size.

Den har vi fået i Goodiebox før. Og den røg ud. Syntes mildest talt den var elendig. Men måske har der faktisk været en fejl i den gamle ? For denne får lige lov at blive lidt. Den har en helt anden duft, og jeg synes den blødgør mine læber skønt. Nu får vi se, om den bliver boende, eller ryger ud som den gamle. Jeg VED, der er mange der knuselsker denne, men jeg har, ihvertfald førhen, ikke været den store fan. Blandt amerikanske apotekere er den dog på 17. år den mest anbefalede læbepomade. Et minus er dog, at det er i en dåse… Et plus er så, at den er nem at åbne 😉 (Her tænker jeg i forhold til Nivea’s lip butter dåser – som jeg ææælsker…)

OMOI! Anti Ageing Eye Oil. Vejl udsalgspris 280 kr. Full size.

Grundlæggeren af OMOI! har hele sit liv haft eksem, og døjet med allergiske reaktioner. Derfor har hun altid drømt om at skabe naturlig hudpleje, som kan anvendes af alle uden bekymringer. Den indeholder Jojobaolie, mandelolie og ferskenkerneolie. Du ruller olien på, under og over øjet, og masserer tindingen for at frigive oliens dufte. Den dufter også rigtig skønt. Jeg synes dog, den er lidt svær at påføre… Der kommer næsten ikke noget ud, og jeg tror jeg ser pænt sjov ud, når jeg står der og tipper hovedet, for at væsken skal komme ned til rullen :O. Men den er skøn, og jeg håber den virker.

Emite Makeup Tan Booster Bronzer. Vejl. udsalgspris 249,95. Full size.

Yes ! Jeg manglede en bronzer uden shimmer. De er pænt svære at opstøve, synes jeg (Kender du nogle andre, må du meget gerne smide en kommentar om det 😀 ) Den er rigtig dejlig at arbejde med, og giver lige lidt glød her i de kolde måneder, hvor der er langt mellem solstrålerne. Jeg elsker solen ! Især om sommeren kan jeg ikke få nok, men om vinteren er jeg simpelthen så bleg.. Men med lidt bronzer lyser det hele lidt op alligevel. Jeg er fan.

LOQI Tote Bag.Vejl. udsalgspris 75 kr. 

Tysk brand Loqi, er produceret i et genanvendeligt materiale, og kommer i et fint lille etui, som du kan bruge som pung 😀 Eller komme tasken tilbage i. Den er nem at have med på farten, og den kan, når den er pakket sammen, være i de fleste tasker. Så har du lige et extra net, hvis du “pludselig” skal shoppe. Smart 😀 Den kan bære 20 kg, så bare shop løs.

NU3 Økologisk Superfood Trio Bar. Vejl. udsaglspris 15 kr. (Extra produkt)

Jeg har aldrig været fan af müslibarer og deslige. Jeg har dog fundet en enkelt slags jeg godt kan lide, og ellers er jeg ret glad for dem de laver hos NUPO og Nutrilet. Denne bar behøvede jeg blot at tage en enkelt bid af, inden den røg i skralderen. Det er ikke lige min kop te. Men igen – her er jeg også… sart 😉 så man kan nok ikke helt “regne” med min mening. Men om det er fordi den er sødet med agave sirup, den indeholder kakao og goji bær, eller om det er chia frøene jeg ikke er til, er svært at sige. Måske er den bare lidt for “sund” til mig.. haha 😀 Men generelt er sådan nogle barer jo perfekte til tasken, hvis man suser fra det ene til det andet, eller skal træne lige efter job.2Goodieboxen er modtaget til anmeldelse/test. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Mios Blues // Kristina Ohlsson