SKØNHED & MAKEUP

Sanex // Intimvask

7. februar 2016

SPONSORERET INDLÆG.

Jeg har modtaget endnu et produkt fra Sanex. Denne gang er den en intimvask – sensitiv. Den indeholder ingen sæbe eller parabener, og er dejlig mild. Et kæmpe plus er at den dufter. Virkelig skønt, og er cremet og lækker, når man får det ud i hånden.intim1 Jeg bruger ikke intimsæbe så ofte, da jeg altid har hørt, at det er bedst at undgå sæbe i de intime områder. Vand klarer sagerne, og det skulle være nok. Det gælder om at de gode bakterier trives, og at man har den rigtige PH-værdi. Hvis du bruger helt alm. sæbe, kan den være alt for skrap til de intime områder, og det vil rykke på den skrøbelige balance og antallet af uønskede bakterier vil øges.

Når det så er sagt, har jeg en stående som næsten er tom. Engang imellem, bruger jeg det alligevel. Men den jeg har, dufter af… Det ved jeg ikke. Lidt mærkeligt. Lidt af kedelig? Lidt af, alt for neutralt?

Denne intimvask har en skøn og frisk duft, som de fleste af produkterne fra Sanex.

Den er gynækologisk og dermatologisk testet, hvilket jeg forbinder med, at den er “godkendt” af både gynækologer og hudlæger.

I mit “daglige” liv, har jeg kontakt med gynækologer hver dag, og jeg spurgte faktisk en af mine læge-kollegaer den anden dag, hvad gynækologer generelt siger om intimsæbe.

Det er helt ok at bruge, det burde dog ikke være nødvendigt. Hvis du er god til at vaske dig helt almindeligt, og  ikke fejler noget, er helt alm. vand nok i dagligdagen. Dermed, igen, ikke sagt at det ikke er godt at have på hylden. Det vil jeg også fremadrettet have, da jeg synes, det indimellem er ganske rart lige at bruge en smule. For det er ikke meget du skal bruge, bare en lille del.

Derudover, bruger jeg faktisk intimsæbe til at rengøre mine makeup pensler. Jep… Det er simpelthen fordi den er så mild, at penslerne elsker det 😀

Hvad med dig ? Bruger du Intimsæbe, eller er det ikke noget du har på hylden ? Og hvorfor. ?intim2Produktet er modtaget til anmeldelse/test. Det er altid min uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg.  

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar