Sanex // Intimvask

Mofibo // Lydbøger

Det kan vidst ikke komme som nogen overraskelse, for særligt mange, at jeg er en værre læsehest. Jeg skal helst have mindst en bog igang hele tiden. Ja, det hænder jeg har 2. Hvordan ? Hm. ja, nogle gange er jeg måske midt i en krimi, men samtidig læser jeg en kærlighedsroman på telefonen. Er det nemt at switche imellem dem ? Ja, det synes jeg på ingen måde er et problem. Jamen.. Hvornår får du tid til at læse alle de bøger ? Hele tiden – sådan er det bare. 😀

Specielt når jeg læser på mobilen, har jeg den jo med mig hele tiden. Så kan man godt lige tage 5 minutter, mens man sidder og venter på, at knejten kommer ud fra hallen Eller man venter på at timen i fitness begynder 😀 Ja, sådan har jeg altid været. Læser hele tiden, og er altid på jagt og udkig efter nye bøger. OG så læser jeg altså bare drøn-hurtigt. 🙂

Nu er der snart (gymnastik)-opvisnings sæson, igen igen. Og der skal “barnet” jo tit være der i god tid, så her vil jeg helt sikkert have et par bøger at vælge mellem på mobilen, så ventetiden ikke bliver for lang. (Og det er bare ikke altid der lige er nogle at tale med, og derudover er jeg reeeet genert, og ikke god til at komme i kontakt med folk 😉 ) Og ellers er der jo lydbøger, jeg kan sidde og lytte til imens.

Lydbøger. Dem har jeg også hørt en hel del af. Der er da ikke noget skønnere, end at have en lydbog med på stranden. Igen – det kan gøres på telefonen, som vi alle sammen har med os overalt i tidens Danmark. Mens mine knejter var små – men godt kunne rende i vandkanten selv, og bygge sandslotte på standen – kunne jeg sagtens have en lydbog i det ene øre, og høre efter hvad de sagde med det andet. 😀

Jeg kan også sagtens lægge vasketøj sammen, og blot have bogen i det ene øre. Og støvsuge. Men hvis jeg sætter mig i sofaen, ja, så har jeg altså en tendens til at falde i søvn, hvis jeg blot skal lytte, og ikke gøre noget aktivt. Så her er bogen at foretrække for mig. Så, for mig, er det altså en god blanding af det hele.

Når man kører bil, og f.eks. har langt til arbejde, er det da også super smart at man lige kan smide en lydbog i anlægget, og har noget at glæde sig til hver dag. For nogle er turen jo pænt træls, men hvis man har en bog at lytte til, går det hele altså bare lidt nemmere. Og ja – så kunne jeg (næsten..) godt glæde mig til at have ½ – 1 time i bilen hver vej.

Det samme gælder, hvis du bruger offentlig transport. Her kan du jo så have bogen på din telefon, eller en MP3 afspiller (Det var det jeg havde da ungerne var små), og så høre bogen her. Det ville for mig være en super god idé, da jeg bliver køresyg hvis jeg læser mens jeg kører i bus f.eks.

De første par år, hvor vi smed campingvognen bagpå bilen og drog til Italiensland, havde jeg også en lydbog på MP3-afspilleren. Og ja, det var måske ikke helt fair overfor manden, der kørte (HELE vejen), men igen – jeg kunne sagtens nøjes med at have den i det ene øre, og være nærværende samtidig. Det var så mest når ungerne var gået i sort på bagsædet jeg gjorde det. 😉 For der kan også blive for meget snak, til at man kan koncentrere sig.Mofibo 765Hos Mofibo, har du et kæmpe udvalg af lydbøger – der er flere 1000 lydbøger og e-bøger at vælge imellem.

Man kan hente en app i både APP-store, Google Play Store eller Windows store, så det er altså ligemeget hvilken telefon eller tablet du har. Alle kan være med.

De første 14 dage, får du helt gratis, og der er ingen binding. Du kan frit melde dig ud i løbet af de 14 dage, uden det kommer til at koste dig en øre. Ellers koster det 99 kr. om måneden, hvis du vælger at knytte dit betalingskort til din profil.

Gavekort kan du også købe, og vælge mellem 3, 6, eller 12 måneder. Her får man også først 14 dages gratis medlemsskab.

Du kan sagtens høre bog på din telefon om eftermiddagen, og skifte til tablet om aftenen – Mofibo husker hvor du er kommet til.

Og gud ja. Det havde jeg slet ikke tænkt på !!! 😀 Men man kan jo sagtens lytte til en god bog, samtidig med at man står og okser løs på den der Crosstrainer oppe i fitness 😀 Shit, det lyder som en god idé 😀

Desuden kan Mofibo-appen også komme med anbefalinger til dig, baseret på de bøger du læser og er interesseret i. Og er du helt lost i, hvad du skal starte med, kan du ringe til Mofibo i deres åbningstid, og så vil de hjælpe og guide dig til, hvad du kan få der passer til dig.

 

WebHQ Sponsoreret

2 kommentarer

  • Kim

    Mofibo har virkelig været en god oplevelse for mig. Jeg bruger både deres lydbøger og e bøger. Ret fedt man kan prøve det gratis først….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maibritt j

    jeg bruger også bare mit mofibo hele tiden. Jeg er endnu ikke blevet helt god til det der med lydbøger (jeg kan simpelthen ikke koncentrere mig :p) men jeg elsker virkelig at man altid kan have det med sig og at der er så kæmpe et udvalg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sanex // Intimvask