NEGLELAK & DESIGNS

CND Forår 2016 // Art Vandal kollektion

18. februar 2016

1 CND Vinylux er et mærke, der lover holdbarhed i op til 7 dage, hvis man bruger den anbefalede topcoat. Det har jeg gjort på disse billeder, og den tørrer på 8 ½ minut. Dvs. at den næsten kan hamle op med min Seche Vite, og derfor bliver jeg vidst nødt til, at bruge lidt mere end jeg gør. 😉

Der er 8 flotte lakker i Art Vandal kollektionen. Hos Minta.dk, kan du købe en pakke med alle 8 i 3,7 ml. til 350 kr. (Incl. en vinylux topcoat) kan du prøve dem af, og vælge hvilke der må ejes i stor også. Eller du kan købe dem i stor fra starten 😀 Se i øvrigt, alle Minta’s CND Vinylux lakker lige her.

Jeg har fået 2 lakker tilsendt som I selvfølgelig skal se her på bloggen. De 2 farver jeg har fået er Irreverent Rose, og Magenta Mischief.2Irreverent Rose, er en super smuk gammelrosa cremelak. Den har fået 2 lag på billedet, og en omgang topcoat.1 2 3 4Magenta Mischief, er en super fin fuchsia lak, der dækker i 2 lag. Den har en smule perlemorseffekt over sig, og en smuuule mormor også 😉 Hvis I forstår.. Men den er faktisk ret fin at kigge på. Som et forsøg, havde jeg faktisk den ene mat, fordi jeg skulle vise min mor effekten. Det var virkelig smukt ovenpå denne, og jeg lover, at jeg laver sådan en mani til Jer. 15423Lakkerne er modtaget til test/anmeldelse. Det er altid min uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar