Goodiebox // Februar 2016

GOSH Copenhagen // Makeup-(mini)haul

Jeg var til et lille arrangement i Guldsmed Lind i Horsens, for en hel del tid siden. Der var Kranz & Ziegler repræsenteret, samt GOSH.

Vi kunne se nye smykker fra Kranz & Ziegler, og hvad der rører sig lige nu, på smykkemarkedet.

MEN – GOSH Copenhagen var der også, for at vise de nye farver, der passer lige ind i efteråret/vinteren. GOSH har faktisk fået nyt navn – nu hedder de GOSH COPENHAGEN – se deres hjemmeside her. 

Og da der, efter min mening, var lidt for mange mennesker der alle ville kigge på smykker (det var egentligt også det arrangement man kom til 😉 )  – ja, så var det altså nemmere at komme til på make-up delen. Og helt ærligt – det havde jeg også bedre råd til. Jeg har ikke råd til at købe en ny smuk kæde til 800 kr ! Bare lige sådan.. Men smukke smykker – dét er det.

Det var alle nyhederne GOSH havde med denne aften, så der var jo en hel masse som jeg ikke kendte, eller havde prøvet endnu. Jeg havde slet ikke penge nok med… For der er faktisk en hel del jeg gerne ville ha prøvet. Men jeg nøjedes med lidt – og lidt er bedre end ingenting 😀 Ikke ?

Jeg ville prøve en af deres nye mascaraer, og jeg kunne ikke helt vælge, men tænkte at denne så spændende ud. No Limit Lash Mascara. – Den koster 110 kr.  Må desværre indrømme – at jeg ikke har nået at få den prøvet endnu – men børsten ser ret lækker ud. mascara 1Og ligesådan med læbestifterne – jeg måtte bare… Denmørke her, er henad det lilla 😉 – og lidt bærfarvet. Så den måtte med hjem. Og den lyse var så med i min goodiebag, som vi fik da vi gik. Virkelig skønne – og matte. Den mørke hedder Plum og har nr. 08. Den lyse hedder Antique og har nr. 003, og den var der virkelig rift om på aftenen. Normalt er jeg ikke til de lyse nudefarver til læberne, men da jeg jo fik den med i goodiebaggen, har jeg selvfølgelig prøvet den alligevel. OG den har overrasket virkelig positivt. De koster 95 kr. Billederne på hjemmesiden, er dog en anelse misvisende synes jeg, for hvis man kigger på Antique, tror man den er lilla-lilla. 😉

Jeg elsker at de er matte – og hvis man ikke bryder sig om det, kan man komme en gloss ovenpå – og så skinner den så fint. læber1 læber2læber 4læber 3Jeg var faktisk gået – meeen – så var der én der havde købt en øjenskygge palette – og den var bare sååå smuk – den måtte jeg også ha da… Den hedder 001 To Enjoy In New York, og indeholder både matte og shimmer skygger. Jeg har virkelig brugt den meget. Den koster 149,95 kr – og der er andre farvesammensætninger også. Pallette 1 Pallette2Og så kom vi til at tale om deres serum (se et noget ældre indlæg med både serum og mascara her), og egentlig havde hun dem ikke med for at sælge, men jeg fik alligevel lov at købe en ny. Skønt – og jeg er godt igang. Jeg var nemlig lige, dagen før, startet op på mascaraen igen, og jeg synes jo de passer sammen som fod i hose 😉

Det var en super dejlig aften med en dejlig veninde. Og så mødte jeg jo den søde Bolette, som fortalte en hel masse om GOSH – hvordan det hele er startet, og hvordan hun er “endt” i familieforetagenet.

Hvis I vil se flere swatches – just let me know <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // Februar 2016