Fælles Fredag // Inspireret af familie.

Boganmeldelse // Kirurgen // Tess Gerritsen


Boganmeldelse


Tess G. Kriurgen


Titel: Kirurgen

Forfatter: Tess Gerritsen

Forlag: Jentas

Antal sider: 359

Udkommet: 2015

Rizzoli og Isles krimi – nr. 1.

Lånt på Biblioteket.


Catherine Cordell er en succesrig læge, der har styr på tilværelsen. Ved første øjekast i hvertfald. Pludselig går hendes verden i stå. Minder fra fortiden dukker op, og får hele jorden til at gynge under hende.

Jane Rizzoli og Thomas Moore er de to kriminalassistenter, der står i spidsen for en uhyggelig efterforskning. Hvor en copycat, efterligner nogle mord og overfald, der skete for år tilbage i en anden by. Men her er morderen død og begravet. Hvor ved han det hele fra. ? Ting der ikke er offentliggjorte. Ting som kun morderen vidste.

Man har med en person at gøre, som har styr på anatomien. For der sker noget med de her kvinder, som man ikke bare lige gør, uden man ved hvad det handler om. Så hvem er det ? En læge ? Cordell’s samarbejdspartner ? En sygeplejerske ?

Selvfølgelig krydser Rizzoli, Moore og Cordell hinanden, og der opstår både følelser, intriger, mistænkelighed og nysgerrighed.

Super god bog, og en man ikke lige lægger fra sig igen. Den tog kun et par dage at læse, og man skulle hele tiden lige læse en side mere. Jeg er ret glad for, at der er flere bøger i vente i denne serie, for jeg glæder mig til at høre mere om Cordell, Rizzoli og Moore. Hvis altså, at de alle 3 er med i de næste, det ved jeg ikke.Tess G. Kirurgen med hjerter

 

Jeg har lånt bogen på biblioteket, og jeg har anmeldt den fordi jeg synes den er god. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Inspireret af familie.