Boganmeldelse // Kirurgen // Tess Gerritsen

Colgate // Max White – Expert White.

Hvidere tænder ? jo – tak som byder. Smukke hvide tænder får dig til at se friskere ud, kan gøre at du ser yngre ud, og at du stråler af selvtillid.

1 324Jeg har egentlig altid haft helt ok, pæne hvide tænder. (Synes jeg selv) Men med alderen, er det som om, de har fået et lidt mere gulligt ? skær. Jeg spurgte faktisk min tandlæge for ½ år siden ca. Han mente dog ikke vi kunne gøre noget ved det. Han siger det kommer med alderen, og at det kommer “indefra”… Synes det lyder lidt mærkeligt, for jeg ser da mange der får hvidere tænder.. Nå – men jeg er jo ikke tandlæge, og har ej heller en halv milliardmillion, til at skyde i hvidere tænder, så jeg slog det ud af hovedet igen.

MEN – så dumpede den her tandbørste og tandpasta ind ad døren. Fedt, tænkte jeg bare. Så må vi se hvad jeg selv kan gøre ved det.

Lidt skeptisk var jeg faktisk, men tænker at det lader jeg gerne komme an på en prøve. Det er den første tandpasta i Danmark med hydrogenperoxid, der bleger misfarvninger fra mad og drikke. Både på overfladen og i dybden af emaljen. Det er brintoverilte, som er en aktiv ingrediens, der bruges af tandlæger til – da daaaa – tandblejning. Den er helt sikker at anvende dagligt, og beskytter tænderne mod caries – samtidig med at den reducerer plak, og giver dig frisk ånde.

Man børster først tænder med den medfølgende tandbørste – og tandpasta.  I enden af tandbørsten, er der en lille pen, – Whitening pen – man tager ud. Den bruger man efter man har børstet tænderne. Man skruer simpelthen bare på den, og herefter kommer der lidt “tandpasta” op – gel. Det smører man så på tænderne, og lader det sidde. Det “forsvinder” ok hurtigt, så det er ikke sådan at man ligner en der har tandpasta ud over det hele, når man går ud af døren. Du tørrer bare reste af gelen på pennen af, med et stykke papir, og kommer pennen tilbage i enden af tandbørsten. Og netop dét, at den er i enden af tandbørsten, gør at man husker at bruge den. Nemt og bekvemt – man skal ikke først finde den, eller lede efter den. Eller HUSKE at man skal bruge den. Det er smart.

De lover, at man kan se en synlig forskel efter 5 dage. Og efter 3 uger, vil tænderne være op til 3 nuancer hvidere. Altså – hvis man bruger den 2 x dagligt.  😉

Jeg har taget billeder før jeg gik i gang – og så da jeg havde været igang i 8 dage. JEG kan godt se forskel. Også selvom det måske ikke er i det helt samme lys, billederne er taget. Jeg har ikke manipuleret med lyset, eller andet på billederne. De er kun beskåret..2016-03-10 19.19.55 redig 2016-03-10 19.21.32 redig

Jeg bruger, og har altid brugt, Colgate. Så det vil ikke være en stor forandring for mig, at vælge denne tandpasta næste gang jeg handler. Den kan fåes i de fleste supermarkeder og i Matas. Jeg har set den i Bilka allerede. Den koster 39,95. Tandbørsten incl. pen, koster 79,95.

Jeg synes børsten er lidt stor i forhold til en alm. tandbørste. Og så er den hård. Jeg er vant til en blød tandbørste, men det er jo helt individuelt. Min mand ville kunne lide denne her, p.g.a. hårdheden. Tandpastaen er frisk og smager af mint. Men den er en smule “melet” i det – det er lidt svært at forklare, måske en anelse grynet ? i forhold til den alm. tandpasta jeg plejer at bruge.

Jeg fortsætter med at bruge både tandpasta, børste og pen i et par uger endnu, og skal nok komme med en update.

Er det kun mig der kan se forskel ? Eller er det tydeligt nok ?

Og hvad tænker du ? Jeg tænkte først….. Går det an ? Er det farligt ? Hjælper det virkeligt, eller er det bare en døgnflue ? Find selv på flere spørgsmål, og se med igen i morgen. Ej, pjat – men det gør at jeg er lidt i tænkeboks, og har paraderne oppe.

Produkterne er sendt til mig til anmeldelse/test, men det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg har ingen økonomisk indtægt ved indlægget. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Kirurgen // Tess Gerritsen