Depend // Neglelakfjernere

Boganmeldelse // Åbent hus // Sofie Sarenbrant


Boganmeldelse


Titel: Åbent Hus

Forfatter: Sofie Sarenbrant

Forlag: Prople’s Press

Udgivet: 2014

Genre: Krimi

Antal sider: 386

Lånt på biblioteket.åbent husPrøv at forestille dig, at du er ude for at kigge på dit første hus. Du går ind, og møder ingen mennesker. Ingen ejendomsmægler til at fremvise. Ingen andre der er ude at kigge hus. Men der er stearinlys tændte, der kommer musik ud af højttalerne. Alt er klart. Men hvor er ejendomsmægleren ?

Når der er “åbent hus” i et hus der er til salg, kommer der ofte en del mennesker. Har mægleren helt styr på hvor mange der er der ? Tæller de ? Så de er sikre på at alle går igen ? Eller kan der gemme sig en i kælderen ? Komme en ind ad terrassedøren, mens de er på 1. sal ?

Sofie Sarenbrant har igen begået en krimi, der er svær at lægge fra sig. Jeg har læst den på et par dage, og det er en af dem, hvor jeg godt kan læse, samtidig med at jeg koger pasta 😉

Det er den 3. krimi i serien om kriminalassistent Emma Sköld. Vi er godt bekendte med hende efterhånden, og også med hendes familie. Og jeg kan godt love, at der helt klart er lagt op til en 4. bog. Den første hedder Babysitteren, og nr. 2 hedder Døden løber maraton. Og indtil for et øjeblik siden, var jeg sikker på, at jeg havde læst dem begge. Men Babysitteren har jeg altså til gode… Døden løber maraton, har jeg læst, men jeg skal vidst lige på jagt efter Babysitteren. Jeg tror jeg har forvekslet den med Uge 36, som jeg har læst som den første bog af Sofie Sarenbrant. Derudover har hun også skrevet – Hvil i Fred  og Istedet for dig – som jeg også har læst. Dvs. der kun lige er en enkelt jeg mangler – selvom det så er nr. 1 i denne serie 😉

Krimi når det er bedst – og allermest spændende.

Og så tror man lige man ved hvordan den ender. Det gør man så ikke… Omend, jeg havde regnet det ud lidt før slut. 😉 Men det er vel sådan, når man har læst så mange krimier ;D

Super god bog, der får de bedste anbefalinger herfra. Du kan finde alle bøgerne på Saxo.com

5 ud af 5 hjerter fra mig.Åbent hus med hjerterBogen er lånt på biblioteket. Jeg har skrevet denne anmeldelse fordi jeg har lyst, og fordi jeg gerne vil anbefale den. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend // Neglelakfjernere