Boganmeldelse // Calendar Girl - Februar // Audrey Carlan

Boganmeldelse // London Road // Samantha Young


Boganmeldelse


Titel: London Road

Forlag: Flamingo Books

Forfatter: Samantha Young

Udgivet: 22. april 2016

Antal sider: 964 (på Iphone)

Serie: Dublin Street – 2.

Læst som: E-bog på min Iphone


LondonRoad

Samantha Young kan bare et eller andet. Hun skriver simpelthen så fantastiske bøger, som man ikke kan lægge fra sig, når man er begyndt. Jeg har været inde at lure, og kan se at hun har skrevet flere med nogle af de samme personer (ikke hovedpersonerne fra denne her – men bipersoner) – og jeg håber så meget at Flamingo Books vælger at udgive dem alle sammen. (lokke lokke 😉 )

Den første bog  i serien “Dublin Street” – som hedder “Dublin Street” 😉 kan du læse en anmeldelse af lige her. Og den gav jo simpelthen lyst til at læse mere.

I “London Road” møder vi Johanna som er vores hovedperson, og Joss og Braden som er hovedpersoner i Dublin Street. Og det gør den velkendt allerede fra starten af.

Johanna dater Malcolm som er en rig lottomillionær. Og 15 år aldre end Jo. Hun tager sig af sin lillebror, som er teenager. OG hendes mor der er stærkt alkoholiseret. Hun har ingen kontakt til hendes voldelige far, som sidst hun hørte om ham, var i fængsel.

Da hun står med ansvaret for både sin mor og bror, arbejder Johanna 2 forskellige steder, for at have penge nok. Hun arbejder deltids på kontor, og om aftenen arbejder hun i en bar.

Hun har altid datet ældre mænd med penge, og det er der nogen der har lidt “ondt af”. Men hun tager ikke imod penge fra dem – nogle gange sælger hun dog ting på ebay, som hun har fået.

En aften hun er i byen med Malcolm, ser hun en mand, der får hende til at tabe vejret… Men han er på ingen måde hendes type.. Han har tatoveringer ! Og hun er ikke til tatoveringer.. Han er ikke mange år ældre end hende. Han ser på ingen måde rig ud. Men han klæder hende nærmest af med øjnene. Uhhh. Og her starter så alt det sjove 😉

Hun bliver venner med Cam, og han får faktisk job på hendes bar, hvorefter de kommer til at tilbringe en del tid sammen. Men de er KUN venner!! … Hun er jo sammen med Malcolm – og Cam er sammen med Malcolm’s tidligere kæreste Becca….

Ikke mere afsløring – kun en anbefaling af at læse den.

Forviklinger, kærlighed, sex, smerte, mmmm-følelse. Det hele får vi i bogen. Og ja, den er altså, som skrevet, ret svær at lægge fra sig igen, når man får startet 😉

Og hele tiden, lige når alting går allerbedst – SLAM – så sker der pludselig et eller andet. Og man er bare på mærkerne hele tiden. Man bliver ked af det. Glad. Frydefuld. Vred. Tændt. Misundelig… Behøver jeg fortsætte ?

Igen, kan jeg bare sige, at jeg elsker Samantha Young’s måde at skrive på. Og jeg kan ikke vente på, at den næste bog bliver udgivet på dansk.

Den får selvfølgelig 5 ud af 5 hjerter fra mig.

Og du er så heldig, at du kan købe den NU – på FlamingoBooks.dk. Og da det er en e-bog, er den der jo med det samme – så du kan læse den i dag – på din (måske?) fridag 😀 Sæt igang. LondonRoad med hjerter

E-bogen er sponsoreret på den måde, at jeg har fået lov at læse og anmelde den for Flamingo Books. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Ordene er som altid mine egne. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Calendar Girl - Februar // Audrey Carlan