Boganmeldelse // Calendar Girl - April // Audrey Carlan

Fælles Fredag / Lilla

Fælles Fredag.

Jamen C ?? Er du stadig med i det ? FORALTSÅÅÅ – det er ikke så tit du er med…

Nejnejnej, jeg ved det godt… DETALTSÅBAREFORDIIGÅ.. At der er så meget lige for tiden… Og igen i aften – tager jeg til koncert med ham der Ankerstjerne.. Jes jes.. I pismøgregnvejr. I dont careeee. Jeg tager bare regntøj på.. SÅ.

Men altså – i dag igå – der er jeg med 😀

Og temaet er lilla. 😀 Og lilla er en af mine yndlingsfarver.

Først en helt ny lak jeg fik i min kæmpe nailmail den anden dag. En holo fra Moyra – kender du dem ? Det er helt nyt for mig – og du kan købe dem på Minta.dk – til en ret god pris.1 2 3

Denne heder nr. 255, Gravity og er en lyslilla holografisk smukhed. 2 lag og et lag topcoat har den fået. Og her må jeg så indrømme, at jeg synes Seche Vite tager en smule af selve holoeffekten.. Det har jeg ellers ikke haft bøvl med. Jeg må lige se om jeg kan huske at tage et billede uden TC.

En lille fjer vinyl er sat på ringefingeren – Vinyl er fra shop Vinyl Boutique, Og den mørke lilla er så Cirque Chelsea Girl, der – jeps – også er købt hos Minta.dk4 5Den er nok så lyslilla, at nogle vil kalde den lyserød. Men det synes jeg ikke den er. Men virkelig lækkert holo der er i. Jeg spår Moyra og jeg et langt forhold 😀

Husk at kigge forbi de andre damer – Og rigtig god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Calendar Girl - April // Audrey Carlan