Fælles Fredag / Lilla

Goodiebox // April 2016

BE FREE

er Goodiebox temaet i april måned. Som jeg godt ved er lidt længe undervejs denne gang. Det undskylder jeg.1Jeg ved, at de fleste af Jer har fulgt med længe, men hvis der sidder en enkelt derude bag skærmen, der er med for første gang, vil jeg lige præsentere Goodiebox.

Goodiebox er jo denne skønne box der dumper ind én gang i måneden, med lækre skønhedsprodukter. Man ved ikke hvad man får – og det er jo en del af den helt store overraskelse. Man betaler 159,- for boxen incl. levering. Man kan altid melde sig ud igen, og man kan – hvis man ikke er medlem – købe månedens box, indtil der ikke er flere tilbage. Men vent ikke for længe – jeg ved, at de har været udsolgt ret hurtigt de sidste par gange.

Hvis du vil se tidligere goodieboxe, kan du søge her på bloggen – eller klik her.

Tilmeld dig til en månedlig forkælelse – lige her. 2 3Human+Kind 2-in-1 Shampoo+Bodywash.Vejl. uds.pris 65 kr. Full Size Produkt.

Lækker 2 i en shampoo. Det gør bade hurtigere, hvis man har travlt. Dog vil jeg anbefale at man bruger balsam efterfølgende, da jeg synes håret bliver lidt stift af det. Indeholder hverken parabener eller tilsætningsstoffer. Dufter dejligt 😀

BellaPierre Snowflake Shimmer Powder. Vejl. udsalgspris 150 kr. Full Size Produkt.

100 % naturlige mineralpigmenter. Velegnet til følsom hud. Brug den på kindbenene som highlighter – som øjenskygge, som lysning i inderste øjenkrog. Som lækkert pift på kravebenene. Masser af muligheder.

Depend o2 Basic Matte Top Coat. Vejl. uds.pris. 29,95 kr. Full Size Produkt. 

I ved jeg elsker Depend – De laver lækre, skønne og flotte lakker, og til en pris, hvor alle kan være med <3 Deres matte topcoat, er jeg også helt pjattet med. Jeg laver tit matte negle, og det er oftest Depend’s jeg tyer til. Lækker pensel også.

SÖSAR Sacred Forest Peat Mask. Vejl. uds.pris 199,95 for 150 ml.

Masker – de er bare fremme over alt. Alle bruger masker ! Denne indeholder 2 ingredienser… Ja – 2 !! Masken er sort, og indeholder kun rosenvand og trøv. Den er fri for parabener og parfume. Tørv hjælper din hud med at afbalancere, hvor meget din hud producerer olie – hvad enten du mangler, eller har for meget olie i huden.

So Susan Featherlash Mascara. Vejl. uds.pris 175 kr. Full Size Produkt. 

Jeg elsker mascaraer. Jeg er en rigtig mascara-tøs… der elsker at finde nye, der giver både fylde og længde, uden at klumpe eller drysse.

SANEX Zero% Sensitive parfumefri Deo Roll-on. Vejl. uds.pris 32,95. Full Size Produkt.

Den kom lige i perfekt tid, da min sanex deo roll-on var tom 🙂 Jubiii – jeg har jo så i en periode kørt med Sanex, og været super glad for det. Denne er parfumefri, fri for parabener og ikke tilsat alkohol. Den virker effektivt i op til 24 timer. – Ja – det holder.

PUKKA Clean Greens. Vejl. uds.pris 295,95 for 112 g. Her er et enkelt brev. 

Grøn te. Er ikke rigtig mig. Glæder mig dog til, som altid, at prøve det af. I hører nærmere. Den hjælper kroppens egen evne til en udrensning, og er en blanding af grønne fødevarer.

Boxen er modtaget til test/anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne og ærlige mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag / Lilla