Goodiebox // April 2016

ZIZZI – Bytorv Horsens // Model for en dag.

Jeg har gjort det før. Fået taget billeder i Zizzi. Og det var simpelthen så hyggeligt, og en rigtig god oplevelse, at jeg havde lyst til at gøre det igen, da muligheden bød sig.

Det koster på kontoen. Træthedskontoen. Det har betydet, at resten af ugen har været en smule hårdere at komme igennem. Men indimellem er det vigtigt at gøre noget “for mig”. Og det her er en af de ting. Så nogle gange smutter jeg lige forbi min “comfort zone”, lader være at sove til middag, og har noget mig-tid. Så sover jeg en times tid om aftenen istedet for, og er så ellers træt i en uges tid bagefter.

Her – fra sidste år. Det er mine 2 yndlings. SCAN0038 - 765 til bloggis SCAN0039 765 til bloggis sort hvid

Så i mandags efter arbejde, tog jeg ind i Zizzi i Bytorv Horsens.

Pigerne derinde er bare rigtig gode til at finde ud af hvad der klæder én. Så jeg fik hurtigt smidt 3 sæt i armene, som jeg kunne prøve. Og jeg fandt hurtigt ud af, hvad der lige passede mig. Størrelserne var jo selvfølgelig perfekte. Hvordan er det de gør det ? Kender størrelsen på folk – ved at se dem i jakke og alting.. Jeg bliver lige imponeret hver gang.

Der var -20 % på hele butikken denne dag. Jeg endte med at købe den smukke t-shirt og halskæden med hjem. Jeg var simpelthen så forelsket i jakken (og bukserne..) men jeg måtte jo lige beherske mig lidt..

Efter tøjet er på, er der tid til sminke. Jeg må være ærlig her… Sidste år var jeg ikke helt tilfreds, og synes jeg kunne have gjort det bedre selv.. Jaehaltså.. 😉 Men ihvertfald havde den fået lidt med penslen inden jeg gik ind. (Forestil dig lige det.. Jeg sidder der i bilen, på parkeringspladsen ude på job.. Og maler mig i ansigtet.. :O ) Hun var da også godt tilfreds med det jeg havde fået lavet, og jeg fik bare lidt lipgloss, og lidt mere rouge på.

Og nå ja.. hvorfor er det lige, at mine øjne indimellem løber i vand ? Hele dagen ? De dage, hvor det er allervigtigst at de opfører sig pænt ? Mit højre øje havde opført sig højst upassende allerede søndag da jeg var til konfirmation. Og det gentog sig altså mandag igen.. Så typisk. Og man kan desværre godt se det på nogle af billederne.

Nå, men der var tid til billeder, og han var rigtig flink, og sød til at sige hvad jeg skulle gøre.

Big sunshine smile, yes – and just a little smile. Oh – where are your sunshine smile..  Open your mouth – just a bit – yes – thats right. (oh good 😉 ) Har fået pigerne i Zizzi til at tage lidt “behind the scenes” billeder. 1 2

Nå – men vi blev færdige, og jeg kunne sagtens nå at klæde om, inden mine billeder var klar.

SÅ jeg stod og ventede, til kunden foran mig, havde udvalgt sine billeder.

Og så kunne de ikke finde mine billeder :O :O :O Om de var slettede, om han havde glemt at sætte kortet i kameraet inden, eller hvad der var sket. Jeg aner det ikke.. Og de var rigtig kede af det.

Jeg kunne godt nå en omgang mere – jaja, det kan jeg da.. SÅ i tøjet igen, på med mere lipgloss – og skyde en serie mere (altså nærmest magen til den tidligere)

OG så kunne jeg se mine billeder.3Det er nærmest det sværeste. At udvælge hvilket man skal have. Man får et med gratis – og herefter koster de efterfølgende 100 pr. stk. Så kunne man få 5 for et eller andet, 7 for noget andet og 10 for endnu mere. OG 10 billeder OG hele cd’en for 800 !! Ja 800 kr.. Det står jeg ikke lige med i hånden, for billeder. Altså “for sjov” billeder af mig selv… Hm.. Men nu får I lige et par stykker her. For jeg endte faktisk med at købe cd’en, og nøjedes med at få et printet billede. Jeg fik en god pris – simpelthen fordi de havde smidt mine billeder væk, og jeg måtte igennem det hele 2 gange 😉

Her får I nogle af mine billeder. Jeg er ikke voldsomt tilfreds med dem alle sammen, men synes de er okidoki alligevel. (Men sådan er det vel egentlig altid med billeder af én selv ?

Se lige de 4 øverste her – hvilket synes I er bedst ? PicMonkey Collage 2Blog1 Blog2 Blog3 Blog4 Blog5 Blog6

Hvad er Jeres mening ? Helt ærlige mening ?

Er jeg for gammel til at lave sådan noget ? Er det latterligt ?

Indlægget er på ingen måde sponsoreret. Jeg skriver om det fordi jeg har lyst, og vil dele min oplevelse med Jer. 

8 kommentarer

 • Il discorso tenuto ieri da Benedetto XVI all’udienza del mercoledì non lascia dubbi sul fatto che in occasione di questo cinquantesimo anniversario, il Papa intende fare chiarezza nel ginepraio di false e fuorvianti interpretazioni che del Vaticano II sono state date, con dano gravissimo per la Chiesa tutta: Deo gratias!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God mors dag, håber I alle har nydt dagen 🙂
  Meget skønne fotos og rigtig god idé, forstsæt du med det som gør dig glad 🙂
  Hilsner herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg synes at det er sejt,smukke smukke billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Skønt indlæg. Sjovt at læse om din oplevelse. Jeg var jo også selv derinde og synes det er super sjovt. Var VILD med fotografen, han var mega dygtig og så gjorde det bestemt ikke noget at han også var ret charmerende.
  Synes dine billeder er rigtig gode, du er smuk og fotogen, og du er hverken for gammel eller det er for latterligt…vi gør det sammen næste år?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // April 2016