ZIZZI - Bytorv Horsens // Model for en dag.

Boganmeldelse // Som Stjernerne står // Cora Carmack


Boganmeldelse


Titel: Som stjernerne står

Forfatter: Cora Carmack

Serie: Losing it.

Forlag: Love Books

Udgivet: 11. april 2016

Genre: Kærlighed / romantik 

Læst som: E-bog på min I-phone. Mofibo abbonnement.

Antal sider: 300. (514 på min Iphone)

Som stjernerne stårBliss er næsten færdig på college. Hun er 22 år og jomfru. Det er hun ret træt af.. – Men det er næsten værre for hendes veninde. For hun kan næsten ikke overskue, at Bliss stadig er jomfru, og hun gør en ihærdig indsats for at lave om på tingenes tilstand.

En aften i byen, med veninden, hvor Bliss prøver at drikke sig mod til, tænker hun at bartenderen godt kan gå an. Den nemmeste og letteste måde at komme “igennem det” på, må være et one-night stand. Så ned med nogle shots, og et par drinks. Lige på toilettet, og så er hun klar til at score.

Men så sidder der sådan en fyr.. Og læser… På en bar… Hvis ikke det er et scoretrick, så ved Bliss ikke hvad der er.

De falder i snak, og der er bare kemi med det samme. De ender i hendes seng, men Bliss får kolde fødder og stikker af, med en noget sær undskyldning. Hun efterlader ham lige der. I hendes seng. Nøgen.

Dagen efter skal de møde deres nye dramalærer. Og guess what ??? Jeps – det er selvfølgelig den lækre, nørdede fyr fra baren – Garrick.

Det er ikke uden forviklinger at være lun på sin lærer, samtidig med at ens bedste ven er vild med dig.

Super god romantisk kærlighedshistorie. Hun skriver let og man er fanget i hendes spind. Den er mere kærlighed, end sex i denne historie. Så hvis du synes Fifty Shades og Calendar Girl, er lige en tand for meget for dig – vil du elske Som Stjernerne står. Den har det romantiske, kærligheden, kys og lidenskab, men ikke det helt frække.

Umiddelbart, når jeg lige kigger på det der indernet.. ( 😉 ) så ser det ud til at der er mange flere i denne serie fra Cora Carmack. Og jeg skal helt sikkert læse de andre også, når (hvis) de bliver udgivet. I slutningen af Som Stjernerne står, får man lige en forsmag på den næste i rækken.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 hjerter. Rigtig god bog, jeg har bare læst dem der er bedre 😉 Men vil helt klart anbefale den på din rejse igennem alle kærlighed/erotik/romantik – bøger. Som stjernerne står med hjerter

Bogen er læst på mofibo.dk, hvor jeg har 2 måneders prøveabonnement. Jeg har ikke fået noget i forbindelse med dette blogindlæg, og bliver ikke betalt for at skrive det. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZIZZI - Bytorv Horsens // Model for en dag.