Boganmeldelse // Som Stjernerne står // Cora Carmack

CND Vinylux // Flirtation Collection

Jeg har fået 2 CND Vinylux lakker tilsendt, jeg har swatchet for Jer. De kommer fra collectionen Flirtation, som indeholder 8 smukke farver. (Lavender Lace – Desert Poppy – Honey Darlin’ – Pink Pursuit – Aqua-intance – Skin Tease – Date Night og Be Demure. – Og jeg har forelsket mig en lille-tiny-bitte smule i Honey Darlin’, som er en smuk og sommerlig gul.)

Vinylux er 5-free, og lover holdbarhed i op til 7 dage, hvis man bruger den medfølgende topcoat, og husker at forsegle hele neglen – også “tippen” (den frie kant). Den tørrer i løbet af 8½ minut, og man skal ikke bruge basecoat, da den allerede er i lakken. Så man sparer altså et step.

Begge lakker var som altid lækre at arbejde med, og har fået 2 lag og topcoat. Jeg kan rigtig godt lide CND Vinylux penslen.2 3Be Demure, er en smuk sart lyserød lak, der er super smuk. Den kan tangerer henad det nude look, men jeg synes mest den er rigtig barbie. Min yndlingsfarve. 1 2 3

Desert Poppy, er en frisk forårs-orange med lidt shimmer i. Den var faktisk en smule mere vanskelig at arbejde med, end Be Demure var. Og det havde jeg bestemt ikke regnet med, da jeg så dem i flaskerne. Ikke så vanskelig, at jeg vil undgå den i fremtiden, for det meste bliver altså fixet med topcoat 😉 1 2 31

Lakkerne er modtaget til test/anmeldelse. Det er altid min helt ærlige, og uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Som Stjernerne står // Cora Carmack