Arvingen // Simona Ahrnstedt //Boganmeldelse

Mig før dig // Jojo Moyes // Boganmeldelse


Boganmeldelse


Titel: Mig før Dig

Forfatter: Jojo Moyes

Forlag: Cicero

Genre: Kærlighed

Udgivet: 2012 – På dansk 2014

Antal Sider: 438

Læst som: Alm. Paperback, jeg har lånt mig til.


Mig før dig med hjerter

Det er 2. gang jeg er gået i gang med Mig før Dig. Første gang, nåede jeg vel ca. 10 sider ind, før jeg besluttede mig for, at det ikke var noget for mig. Lidt æv faktisk.. Nå, men jeg levede jo fint videre, uden at have læst den. Nu er den jo så på alles læber, fordi den er biografaktuel. Og faktisk er jeg så heldig, at en af mine veninder, har vundet 2 biletter til biffen – for at se Mig før Dig (Og jeg er heldig at få lov at komme med). Og det udgjorde slaget – jeg måtte prøve igen. Og hold da op, hvor er jeg glad for at jeg gjorde det. Jeg hentede den lørdag aften, og blev færdig tirsdag eftermiddag. På trods af arbejde, og nyhentet kat.

Louisa Clark er i fast forhold med Patrick – de har været sammen i 7 år, og det kører da helt ok. Hun arbejder på The Buttered Bun, som er en hyggelig og rar café, og Lou er rigtig glad for arbejdet. Desværre fyres hun, da ejeren flytter.

Gode råd er dyre, og det er ikke nemt at finde arbejde i en lille by. Det ender med at hun tager til samtale ang. at være handicaphjælper. Hun tror overhovedet ikke det er noget for hende, men vil alligevel gøre forsøget.

Første gang hun møder den handicappede Will, er hun ikke begejstret. Will er tidligere succesfuld forretningsmand, med mange jern i ilden. Han elskede store udfordringer, og var sjældent i ro.

Lou synes han er sur og negativ, og hun fortryder lidt at hun har sagt ja. Hun håber ihvertfald ikke, at hun skal tørre r.. og lave andre personlige ting. Hun er ansat i 6 måneder, og skal forsøge at gøre Will lidt mere positiv.

Da jeg først kom igang med bogen, kunne jeg næsten ikke lægge den fra mig igen. Hun fanger mig og skriver spændende, og det er dejligt at følge både Will og Lou.

Husk lommetørklæde hvis du går igang med bogen. Jeg glæder mig til at se filmen ihvertfald, og skal helt sikkert huske lommetørklæder. Og så tror jeg også, jeg skal have fat i et par sort/gule strømpebukser.

Du kan f.eks. finde den på Plusbog.dk lige her.

5 ud af 5 hjerter fra mig. Mig før dig

Jeg har læst bogen på eget initiativ, og bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arvingen // Simona Ahrnstedt //Boganmeldelse