NEGLELAK & DESIGNS

Depend o2 // Colour Pop // Sommer 2016

20. juni 2016

Colour Pop kollektionen fra Depend Cosmetic er allerede at finde i butikkerne derude. Jeg har haft for travlt, til at nå at få dem på bloggen. Det undskylder jeg – men her kommer de. De har dog været vist på Instagram et par gange. Følger du med der ? Der viser jeg ofte produkter, lidt før, end de når bloggen.1

Det er o2 minilakkerne lakkerne, og der er noget for enhver smag. De kan, som altid, findes i  Matas, på Matas.dk, Magasin og Salling.

Skøne sommer farver. Klare pasteller. De klare pastelfarver leder tankerne hen på 80’erne – tyggegummibobler, og rulleskøjtedans. Der er også en fin perlemor og metalfarver. Og selvfølgelig en lækker højrød, der gør det super til et par sommerbrune hænder (eller fødder.)

Mine yndlings i denne omgang, er helt sikkert nr. 482, og 485. Men også de lækre pasteller, er jo lige mig.2

478. Brun/rødlig bronze metallic. 2 lag + topcoat. Fine guld glitterstykker skimtes.479 redig. nr.

479. Halvtransparent orange/bronze metallisk. Her er 2 lag og topcoat. Den ville dække fuldstændigt med 3 lag.479 redig. nr.

480. Metallisk sølv. 2 lag og topcoat. Jeg er sikker på den er super til stamping.Colour Pop sommer Collection fra @depend_cosmetic lander snart på bloggen. 12 nye farver i o2 minilakkerne. Her er det nr. 480. De burde være til at finde i butikkerne allerede. #dependcosmetic #Minilakker #ColourPop #SommerCollection #Nailfie #nailgram #nailpics #nailsdid #nailblogger #nailpolishblogger #blogger #PolishNSuch #polishBlogger #polishlicious #Swatch #Swatches #Neglenørd #nailstagram #nails2inspire #PrettyNails #nailstoinspire #StayPolished #LoveNails #nailsofig #nailpolishnerd #manicure #nailsaddicts #KrummeskrummelurerDk #spons #Reklame

481. Guldmetallisk lak. 2 lag og topcoat. Man kan se små guld glitterstykker.Colour Pop sommer Collection fra @depend_cosmetic lander snart på bloggen. 12 nye farver i o2 minilakkerne. De burde være til at finde i butikkerne allerede. #dependcosmetic #Minilakker #ColourPop #SommerCollection #Nailfie #nailgram #nailpics #nailsdid #nailblogger #nailpolishblogger #blogger #PolishNSuch #polishBlogger #polishlicious #Swatch #Swatches #Neglenørd #nailstagram #nails2inspire #PrettyNails #nailstoinspire #StayPolished #LoveNails #nailsofig #nailpolishnerd #manicure #nailsaddicts #KrummeskrummelurerDk #spons #Reklame

482. SÅÅÅ smuk lyslilla/lavendel shimmerlak. 2 lag og topcoat.482 - 2 redig med nr.

483. Lige så lækker som den forrige. Lyserød sart shimerlak. 2 lag og topcoat.Colour Pop sommer Collection fra @depend_cosmetic lander snart på bloggen. 12 nye farver i o2 minilakkerne. Her er det nr. 483. De burde være til at finde i butikkerne allerede. #dependcosmetic #Minilakker #ColourPop #SommerCollection #Nailfie #nailgram #nailpics #nailsdid #nailblogger #nailpolishblogger #blogger #PolishNSuch #polishBlogger #polishlicious #Swatch #Swatches #Neglenørd #nailstagram #nails2inspire #PrettyNails #nailstoinspire #StayPolished #LoveNails #nailsofig #nailpolishnerd #manicure #nailsaddicts #KrummeskrummelurerDk #spons #Reklame

484. Lyserød/laks/nude perlemor. Super fin og sart. 2 lag og topcoat. 484 redig 2 med nr.

485. Endnu en af de fine sarte lakker med shimmer i. Denne gang blålilla med noget holografisk-lignende shimmer i.485 redig med nr.

486. Den første cremelak. Fin og helt almindelig baby lyseblå. 2 lag og topcoat.486 redig med nr

487. Den rødeste røde. Med lidt orange undertoner. Rigtig lækker når hænderne (og/eller fødderne) får en smule tan her i sommer. Rød går så godt til lidt farve. Også cremelak der har fået 2 lag og topcoat. 487 redig med nr

488. Barbie lyserød cremelak. 2 lag og topcoat. Lyserød er jo bare et must. Og denne er ret så fin.488 redig med nr

489. Grøn cremelak med en anelse mint i sig. 2 lag og topcoat. Så fin og lækker her i sommer.489 redig 2 med nr

Lakkerne er modtaget til test. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar