Boganmeldelse // Færgen // Mats Strandberg

Wrap – it works. Resultatet

Advarsel… Tendens til nøgenhed kan forekomme…. 😉

2

Så er jeg klar med et resultat af min omgang med wrap. Det første indlæg – kan du læse her.

Jeg fik 2 wraps tilsendt fra Susanne, der har gruppen It Works! v. Susanne Christensen.  – Hun har desuden også siden af samme navn.1

Jeg har wrappet 2 gange – og husket at gøre alt det man skal. Vaske sig før man kommer den på, lade den sidde i max 8 timer – ikke brugt vita wrap ovenpå, men derimod et par “stram op” trusser. Smurt det resterende creme ind, efter aftagning af wrap. OG drukket 3 l. vand i 3 dage.

2. wrap tog jeg på mandag aften. Jeg havde trænet fra 18-18.45, og tog et bad lige efter. Wrappen tog jeg først på lige inden jeg gik i seng kl 22.45

Når den har siddet på i 10 minutter, begynder det at “køle” godt. Den der mint-følelse, som jeg kalder det.

Den er lidt “klam” – våd at tage på, og man bliver lidt fedtet. Man er også temmelig fedtet bagefter. Og man kan jo ikke tørre det af, men derimod skal man smøre det resterende creme ind, når man tager wrappen af igen. Dvs. at man har den der mint-duft ?!? hele dagen. Og jeg har begge gange wrappet en aften/nat inden jeg skulle arbejde. Det vil jeg måske ikke anbefale :p haha. Men okay – det er nok værst de første par timer. Så ligger man ikke mærke til duften mere.

Jeg har set så mange på nettet, der har tabt flere cm. rundt omkring det sted de har wrappet.  Jeg kan i hvertfald ikke måle en forskel, og jeg kan heller ikke ret godt se det.

Man skal lige huske, at det jo er en proces, og at det er meget forskelligt, hvor hurtigt det går, og hvor mange gange man skal wrappe. De ligger normalt i en 4-pak, som er én behandling. Jeg har jo, som skrevet, haft min på om natten. Det er ikke altid det er smart. Især ikke hvis man har tendens til at svede, for så for cremen ikke rigtigt fat, og kan ikke trænge ind. Det skal man lige have i mente.

Første billede er før jeg tog den første wrap på.

Andet billede, om morgenen, efter aftagning (ca. 8 timer)

Tredie billede, er efter 72 timer.

Fjerde billede er det sidste, 72 timer efter 2. og sidste wrap.

Egentlig synes jeg ikke der var forskel. Men altså… når jeg sådan sætter dem op mod hinanden er der måske alligevel lidt at se ? Og hvis jeg tog et helt forløb, på 4 wraps, ville der måske ske lidt mere ? (Det er bikinitrusser jeg har på – bare lige, hvis nogen synes det ser mærkeligt ud, eller nowet.. )

stor med tekst.

Og her – før og efter. PicMonkey CollageHvad siger I ? Hvad er dommen fra Jer ?

Produkterne er modtaget til test. Det er mine egne holdninger. Jeg får ikke noget for at skrive dette indlæg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Færgen // Mats Strandberg