Boganmeldelse // Calendar Girl - Maj // Audrey Carlan

DM Skincare // Til kamp for lækre sommerfødder.

Jeg er ikke så god til at huske at forkæle mig selv med et fodbad. Men indimellem får jeg det heldigvis gjort alligevel. Jeg har så trælse fødder… Virkelig meget hård hud, som jeg kæmper med hele året. Lige meget hvad jeg gør, er der altid noget. Jeg prøver at holde det en smule nede, ved at “skrubbe” fødderne med en (helt almindelig) skuresvamp når jeg er i bad. Det virker. Især i de perioder hvor jeg husker at bruge den 😉 … Ahem..1

Den anden aften fik jeg tid til at forkæle mig selv. Med – netop et skønt fodbad. Orange Blossom fodsalt er en super lækker duftende badesalt, der sætter gang i fødderne. Der er ekstrakt af havtorn og hybenkerneolie. De er fyldt med vitaminer, både A, B, C og E. Hypenkerneolien, er desuden fyldt med omega 3-fedtsyrer, og modvirker derfor udtørret hud.  En spiseskefuld af de små korn ned i dit fodbad, og du kan straks dufte den.2De blev så bløde at at være i fodbad, at jeg kunne nulre meget af det trælse på mine fødder af. Med hænderne. Men jeg gav dem nu lige en tur med algesalt peeling bagefter alligevel. Det gjorde også en del. Og næste gang, vil jeg bruge algesalt peelingen, som en form for maske – den kan nemlig fint blive på huden i op til 30 minutter. Så det vil jeg se om har en virkning også. God til udrensning af affaldsstoffer i kroppen. Og derfor er den også rigtig god til hofter og lår f.eks. Det skal da også lige forsøges 😉 Består af alger, økologisk sesamolie og salt – altså helt reelle produkter.

Til sidst fik de en (virkelig) ordentlig omgang af denne lækre fod balsam, og så på med et par hyggesokker. Og så fik fødderne en tur mere med cremen, inden jeg gik i seng. Lækker creme, der dufter en anelse – meget svagt – af mentol. Efterlader huden blød og dejlig, og jeg synes faktisk den trænger rigtig hurtigt ind. Man kan godt kalde den for en foddeodorant. Den er super god til de varme dage, hvor den vil køle fødderne dejligt af. Den blødgør dine fødder, og modvirker hermed ny-dannelsen af nyt hård hud. Indeholder Carbamid (Det er det jeg kan dufte), humle, melisse, røllike, fennikel og kamille. Sammensætningen gør, at den også virker afslappende på trætte fødder. Så husk den, hvis du skal på storbyferie… Mentol køler, og lader dine fødder op igen.

Nu skal jeg så bare lige huske at smøre dem hver dag inden jeg går i seng, og så et fodbad mere i løbet af en uges tid, så tror jeg det gør virkelig meget. Og næste gang, vil jeg bruge algesalt peelingen, som en form for maske – den kan nemlig fint blive på huden i op til 30 minutter. Så det vil jeg se om har en virkning også. God til udrensning af affaldsstoffer i kroppen. Og derfor er den også rigtig god til hofter og lår f.eks. Det skal da også lige forsøges 😉 Består af alger, økologisk sesamolie og salt – altså helt reelle produkter.

Kan I måske huske, at jeg var til et (mit første <3) event i Water og Wellness i Randers med DM Skincare ? Læs indlæg her og her. Det var en super dejlig dag i rigtig hyggelige omgivelser.

Alle produkterne jeg har brugt i dag, er fra DM Skincare. De udvikler lækkert  hudpleje, med økologiske produkter, uden skadelige og hormonforstyrrende tilsætningsstoffer. Alle deres produkter bliver både udviklet og produceret i Danmark. Du kan følge dem på facebook lige her.

Produkterne er modtaget til anmeldelse/test. Det er min egen mening og holdning du læser. Jeg modtager ikke betaling for at skrive dette indlæg. 

2 kommentarer

 • Hold da op du fik forkælet dig selv og dine fødder 🙂
  Og meget lækre produkter 🙂
  Du har nok hård hud pga. dit lave stofskifte. Godt at smøre dem hver aften inden sovetid.
  Husk også spise fiskeolie, Udos oil blend og aloevera olie, så smører du indefra.
  God aften til dig herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • krummeskrummelurer

   Jeg er ikke så god i fiskeolie 😉 får sure opstød, og jeg kan næsten ik ha det 😉 haha Men det andet lyder meget fedt. Også god aften til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Calendar Girl - Maj // Audrey Carlan