DM Skincare // Til kamp for lækre sommerfødder.

The Balm // Balm Jovi Palette

Jeg er vild med øjenskygge paletter. Men også paletter, som indeholder mere end det, synes jeg er top lækre. Hos Makeup-online.dk, har jeg fået The Balm Balm Jovi paletten hjem. Ih – sikke et navn, hva 😀 Lige nu er der faktisk -20% – så du kan få fingrene i den til kun 300 kr.

Jeg har ikke nået at få prøvet dem alle endnu, kun 3 forskellige skygger, og også både blush og highlighter.  Og de er ihvertfald super lækre. Jeg har lavet et lille swatch, så man kan se dem “in action”.

Her er det highlighter til venstre, og blush til højre. Jeg er SÅ vild med dem begge. Og jeg har ikke brugt andre blushes, siden denne kom ind ad døren.

denne her Highlihter og blush 1

De to nederste er enten til læberne eller kinderne. Milly, er en svag nude, men super lækker på læberne. Det er ligefør det bare gør læberne “glatte”, men uden at give den vilde farve. Vanilly, er rigtig rød.  Rød Vanilly læbestift lys Milly 2 redig.

Og skyggerne er SÅ fine. Og rigt pigmenterede. Jeg har lagt en eyelid primer under, her på billederne. Billede 2 er i skygge. Jeg elsker, at der er så, forhåldsvis, mange matte skygger. swatches

swatches i skygge

1 2

Produktet er modtaget til anmeldelse. Du får altid min uforbeholdne mening. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DM Skincare // Til kamp for lækre sommerfødder.