"New in" // Birthday girl.

Académie Scientifique de Beauté

Den nyeste foundation og concealer i min makeup samling er fra franske Académie Scientifique De Beauté.

Académie er et fransk anerkendt hudplejemærke, der har eksisteret siden 1890. Produkterne er baseret på naturlige olier, frugter og planter, er dermatologisk testet, og fri for parabener. Hvis man kigger på deres egen hjemmeside, vil man se at der er rigtig mange produkter at vælge imellem. Ikke kun makeup, men også hudpleje, og f.eks. solprodukter.

Der findes en dansk facebookside, som jeg da vil foreslå at følge.

Regenerating Treatment Foundation. Er super lækker at arbejde med. Jeg påfører den faktisk med fingrene… En lille smule ud på min håndryg, og så i ansigtet i “pletter” – og når jeg har duppet den ud i hele ansigtet, bruger jeg min fugtede svamp fra matas. Det gør at huden ser mere ensartet ud. Den er super nem at arbejde med, og er rar at have på.

Eye Contour Corrector For Dark Circles. Når jeg har lagt min foundation, lægger jeg en smule af denne corrector ud på håndryggen. Herefter lægger jeg lidt under mine øjne, (Ned i en trekant) midt i panden, og ned over næsen. Det glatter jeg også ud med en af mine svampe. Og voila, jeg har lysere områder i ansigtet istedet for at det hele ser ens ud. Hvis jeg har mørke områder i ansigtet (det kunne være pigmentforandringer, bumser..) kan jeg også bruge den til det.

Til sidst “sætter” jeg det med min faste pudder. Mange bruger babypudder, eller løs transparent pudder. Det har jeg ikke prøvet endnu, men en dag vil jeg give det chancen.
1 2 4

Produkterne er modtaget til anmeldelse/test. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"New in" // Birthday girl.