Académie Scientifique de Beauté

Avavir solcreme

Lige p.t. er det jo ikke fordi vi har voldsomt brug for solcreme her i lille DK,  men jeg krydser mine små poter for, at det kommer i løbet af de næste 2 uger hvor jeg (stadig) holder ferie.

For et par uger siden fik jeg ældstebarnet hjem fra hans gymnastiktur  til Italien. Her har han haft faktor 30 med, samt aftersun og Aloe Vera Spray.

Jeg håbede han ville bruge den, men man ved aldrig helt med 15-årige teenagedrenge…

Han bliver normalt voldsomt angrebet af myg, så derfor har han haft sprayen med, for at se om den kunne hjælpe ham. Han tager også B-vitaminer, som hjælper en del, men han får stadig vildt mange mygstik. 4 gange så mange som os andre.. Desuden er den også rigtig god hvis man får solskader. Og ja… jeg ved jo ikke om han huskede solcremen i første omgang 😉 (Det siger han, at han gjorde – til trods for, at han var lidt rød, og skallede lidt) Og da de skulle lave gymnastik og ned og ligge på skuldrene f.eks. ja, så er det ikke rart hvis de er røde. Han huskede solcremen, og han fik nærmest ingen myggestik. SÅ typisk, når man lige har noget han gerne ville ha testet af 😉 Men han synes godt om solcremen, og synes det trængte hurtigt ind.

Det er så vigtigt med den solcreme der. Selvom jeg godt kan lide at få en lækker tan om sommeren, og jeg ikke altid er alt for god til at huske det, så skal man altså bruge solcreme. Den beskytter mod de skadelige uv- og uvb stråler.

Denne serie fra Avavir er rigtig lækker. Det trækker rigtig hurtigt ind i huden, og den efterlader ikke en fedtet hinde. Derudover dufter den rigtig dejligt.

Alle produkterne i serien er svanemærkede, og indeholder ingen parabener, mineralolier, parfume, farve og alkohol. Jeg har fundet det på Kamilleshop.dk1 2

Aloe Vera Anti-Age Sun Face SPF 15, som kan bruges som helt almindelig dagcreme, til ansigt, hals og bryst. Samtidig er det også nok, hvis du skal solbade.

Aloe Vera Sun Lotion SPF 15, som er vandafvisende, og giver mellem solbeskyttelse.

Aloe Vera Sun Lotion SPF 30, som også er vandafvisende og giver en høj beskyttelse til din hud.

For både SPF 15 og 30, gælder det, at det er et miljøbevidst valg.  Organiske solfiltre, vegetabilske olier, E-vitamin og 70 % økologisk Aloe Vera, gør at cremen beskytter mod både UVA- og UVB stråler. Samtidigt med at den styrker din huds eget forsvar og genopbygning.

Aloe Vera After Sun Lotion. Efter en dag i solen, og et dejligt bad, er det super vigtigt at få tilført huden noget fugt. Og her er der en svalende og effektiv aftersun lotion, der både kan bruges af voksne og børn. 89 % økologisk Aloe Vera, understøtter hudens naturlige forsvar, og reducerer rødmen i huden. Pleje, genopbyggelse af solrynker. Den vandt “Årets kropsplejeprodukt” ved Danish Beauty Award i 2011.

Aloe Vera Spray. Kan også bruges af både voksne og børn, og sprayes direkte på hudens irriterede områder. Med 99,5 % Økologisk Aloe Vera, lindrer den og virker kølende og genopbyggende ved solskoldet hud, insektbid, smårifter, røde barnenumser og hudirritationer. Kan bruges straks efter du er solskoldet, og man kan blive ved med at bruge produktet til man ikke har ondt mere.

Du kan også bruge sprayen i dit hår, hvis det er solskadet og tørt efter saltvand. Eller som varmebeskyttelse ved glattejern og hårtørrer.3

Produkterne er modtaget til anmeldelse/test. Det er min egen mening og holdning du læser. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Og jeg modtager ingen betaling for mine blogindlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Académie Scientifique de Beauté