Holo all over. // Appeal4

Matas Striber // Havtorn

For tiden dufter mit hår helt vildt lækkert af havtorn, som er en af de nye dufte i Matas egne striber. 1

Jeg har prøvet både shampoo, og balsam med havtorn, og jeg synes det har en helt fantastisk duft. Indtil nu, har min yndlingsduft fra striberne, været granatæble. Så jeg synes det har været skønt at prøve en ny duft. De koster begge 54,95, og der er altså 500 ml. i, så det er en helt fair pris. 2

Jeg kan se på Matas.dk, at der findes en del forskellige produkter med havtorn, og der er da vidst et par stykker jeg skal have købt hjem. Bl.a. showergel (54,95 for 500 ml.) og saltscrub (69,95 for 250 g.)

Jeg har også fået en lækker håndsæbe (44,95 for 400 ml.) hjem. Den har nu stået i køkkenet siden den kom ind ad døren, og alle der har prøvet den, har været helt vild med den. Jeg påtænker at sætte den en tur på badeværelset også, bare for variationens skyld. 😉 3

Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Det er mine egne ord du læser her. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på mine blogindlæg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holo all over. // Appeal4